Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Frankrijk > Rhône - Alps > Chateauneuf sur Isère ( Drome ) > Camping Le Soleil Fruité****

Camping Le Soleil Fruité****
27 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Le Soleil Fruité****

Algemene waardering8,4
Ligging8,0
Eetgelegenheden6,9
Staat van het sanitair9,0
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,5

Heeft u Le Soleil Fruité**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Fijne Camping
Y.W.
2014 juni - 2014 juni
met partner
17 juli 2014
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Is ook geschikt voor een tussenstop, maar meerdere dagen is ook aan te bevelen voor de omgeving.

ideale camping voor jonge kinderen!
Een familie uit België
2013 augustus - 2013 augustus
met jonge kinderen
30 september 2013
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

prima camping, heel mooi verzorgd met mooie zwembaden en glijbaan. Ideaal voor jonge kinderen (tot 10-12 jaar): speelpleintje met springkasteel, schommels, draaimolentje en 2 grote trampolines. 's Morgens kidsclub met toneeltje en knutselen en 's avonds miniclub met dansjes. Heel goed restaurant, de plaatselijke bevolking kwam daar 's avonds ook vaak eten dus dat zegt genoeg!
Wij hadden een bungalow gehuurd via touroperator, mooie, ruime plaatsen, goede service ter plaatse.
Mooie steden rondom: Valence en Romans en voor de kinderen een kabouterbos, en dit alles op maar een half uurtje rijden dus ideaal. Grote supermarkt vlakbij dus zeker een aanrader. wel geen bakker ter plaatse, maar je kon elke avond vers stokbrood en koffiekoeken bestellen voor de dag erop.

Prima camping voor gezin
Prins
2010 juli - 2010 augustus
met jonge kinderen
25 januari 2012
 

We kwamen aan en ze hadden ons pas voor de volgende dag gerekend. Eerst boden ze ons een tijdelijke andere plek aan, dit zag ik niet zitten, na lange reis de tent op te zetten om hem de volgende de dag weer af te moeten breken. Toen mochten we in een huurtent. Dat was een prima oplossing. We hebben ons goed vermaakt. De camping ligt erg rustig maar een dorpje is niet op loopafstand. Onze kinderen waren destijds 2, 3, 7 en 8. Het zwembad was prima maar in de bouwvak werd het drukker en was het wel een beetje hutje mutje.

Nicole
2011 juni - 2011 juni
met partner
29 juli 2011
Ligging: 7
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

mooie camping ten midden van een boomgaard.Ruime staanplaatsen met schaduw. Sanitair modern en zeer verzorgd, proper.Leuk zwembad. Wifi aan de bar.Mogelijkheid om te eten.De camping geeft een typisch provencaalse indruk.Hebben deze camping gedaan op de terugweg naar huis maar gaan er zeker nog eens naartoe. Ligt trouwens niet ver van de autoroute.Wij hadden de indruk dat dit een redelijke recente camping was.

Erg fijne, kleinschalige, gezellige camping
BK
2011 juli - 2011 juli
met jonge kinderen
25 augustus 2011
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Prima voor rust en kleinere kinderen.
In omgeving niet heel veel te beleven. Prachtig is natuurgebied de Vercors.
Goed verzorgde camping en mobil homes.

Hoe groot zijn de mobile homes?
Daan vraagt:
6 oktober 2010

Weet iemand wat de afmetingen zijn van de mobile homes. Ik wil ook graag weten of ze nieuw zijn en of ze voorzien zijn van douche en toilet.

Andre antwoordt:
18 oktober 2010

Als je via VancanSoleil. Is dit te vinden op hun site.

Het zijn vrije nieuwe mobils (ongeveer 5 jaar). Voorzien van keuken, wc, douche, veranda, tuinmeubels, etc.

Kindvriendelijke camping, wel voor jonge kinderen.

Heerlijk relaxte camping
Smal
2010 juli - 2010 augustus
met jonge kinderen
1 september 2010
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 6
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

In juli 2010 twee weken op deze camping vertoefd. Wij gaan zeker terug. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar een topcamping. Alles heel overzichtelijk, grote plaatsen, Nederlandse animatie, kinderdisco om half 8 en lekker vers brood 's morgens.
Als ik dan 1 nadeel(tje) moet noemen, mensen die hun handdoek 's morgens neerleggen en 's middags pas komen. Of mensen die bedjes vrij houden voor hun kinderen. Erg jammer. Mar dat heb je helaas bijna overal.

Leuke camping voor kleine kinderen
Cindy
2010 augustus - 2010 augustus
met jonge kinderen
25 augustus 2010
Ligging: 7
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Prima, kleinere camping met goed sanitair, leuke zwembaden voor kleine kinderen en prima restaurantje. Er is weinig schaduw, zeker achteraan de camping.

prima camping
familie van der Holst
2010 augustus - 2010 augustus
met jonge kinderen
16 augustus 2010
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

We hebben hier op doorreis naar de cote d'azur een overnachting gemaakt. Prima locatie, zeer schoon sanitair, eenvoudig restaurant maar wel lekker. Niet duur. Klein zwembad, leuk voor kinderen tot een jaar of 6. Lekker overzichtelijk allemaal en grote plaatsen.

Jos Hendrikx antwoordt:
23 augustus 2010

Jacqueline,

Ja, pakket is te huur, maar ik zou dat niet doen! Wij hebben bij LeCler lakens gekocht voor een paar Euro. Nabij de camping is een zeer grote supermarkt van deze keten gelegen. Na de vakantie kun je deze lakens meenemen of weggooien. Pakket van touroperator is namelijk te duur!

lakenpaketten
Jacqueline vraagt:
7 augustus 2010

Hallo, weet iemand of er lakenpakketten te huur zijn op de camping.
Bedankt voor reactie

Geef hier uw beoordeling van Camping Le Soleil Fruité****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Camping Le Soleil Fruité****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-02 10:34:35
0.138 sec
vakantie