Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Italië > Toscane > Vada > Camping Baia del Marinaio***

Camping Baia del Marinaio***
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Baia del Marinaio***

Algemene waardering7,1
Ligging7,1
Eetgelegenheden7,1
Staat van het sanitair6,7
Kindvriendelijkheid7,5
Prijs/kwaliteit7,3

Heeft u Baia del Marinaio*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Baia del Marinaio*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

stacaravan
hoeck johnny vraagt:
9 mei 2011

graag prijs sta 2 a3 persvoor periode 31/08/2011 TOT 20/09/2011

Aardige camping
Ilse
met partner
22 september 2009
Ligging: 5
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Wij waren de medio september hier. Aardige camping, maar te groot voor ons. Wij hebben een ACSI kaart en hoefde maar 15 euro te betalen per nacht, dus dat was prima. Grote plaatsen, afgeschermd met een haag. Prima zwembad. Ligt wel wat ver van het stadje Vada.

prima camping
gezin uit Leiden
met jonge kinderen
23 augustus 2009
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij (gezin met kinderen van 3 en 6) hebben hier een hele leuke vakantie gehad in een stacaravan via de camping gehuurd. Het zwembad is verbouwd en verbeterd vergeleken voorgaande jaren, begreep ik van andere gasten.

De camping is rustig en ongecompliceerd. Veel Italianen en daarnaast Duitsers en Nederlanders. Mensen die vermaakt willen worden en veel activiteiten zoeken moeten hier niet zijn. Grote campings met meer vermaak zijn verderop in Vada te vinden.
De kinderdisco was leuk voor de kinderen.
Het strand is een paar minuutjes lopen en zoals gebruikelijk in Italie is er een privestrand met ligstoelen die verhuurd worden.

Wij vonden het een prima plek om strandvakantie te combineren met wat culturele uitstapjes.
Wij gaan zeker nog eens terug.

Italieaans gezellig
J.Doré
met partner
2 oktober 2008
Ligging: 7
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Gezellige camping waar nog wel wat onderhoud gedaan moet worden.Grote campeer plekken.Restaurant simpel maar wel goed en niet duur.Mobile Homes zagen er goed uit maar staan op sommige plaatsen zeer dicht op elkaar.Paden zijn van zand/klei wat bij regen wel een troep opleverd.

Fam. van Doorn
2 september 2007
Ligging: 7
Eetgelegenheden: 6
Staat van het sanitair: 6
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Wij zijn hier geweest van 25 tot 31 augustus. Hadden een stacaravan gehuurd via Vacansoleil. Was een erg gezellige camping, lekker bij het strand. Perfecte zee voor kleine kinderen. De camping zelf viel erg tegen. Slecht onderhouden.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Baia del Marinaio*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

psdn
met vrienden
31 augustus 2007
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Leuke camping. Met een leuk zwembad en dichtbij het strand. (Wél een drukke weg oversteken) Personeel van restaurant en winkeltje was vriendelijk. Onze man van Vacansoleil was nog lerende. Was erg langzaam met problemen oplossen. Maar het schijnt dat hij er volgend jaar niet meer is. In het restaurant kan je heerlijk eten. Het winkeltje heeft alle benodigheden, soms wel duur. Maar het vlees is van goede kwaliteit. Alleen kinderanimatie is eentonig. Elke avond hetzelfde liedje (letterlijk én figuurlijk !!) Gaan volgend jaar wéér naar Toscane maar we proberen dan een andere camping.

Wendy
27 augustus 2007
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 6
Staat van het sanitair: 6
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Erg druk en lawaaiierig. Tot laat in de avond lawaai van disco's, ook van omringende campings. Heel druk zwembad. Het sanitair is verdeeld over 4 plaatsen. 3 ervan zijn wel aardig, de vierde is ronduit ouderwets. Vooral veel 'gat-in-de-grond' toiletten. Sommige campingplaatsen zijn mooi en ruim en goed afgeschermd, anderen juist weer helemaal niet. Vooral veel plaatsen op grind. Auto mag niet bij de caravan blijven, maar moet op een aparte kampeerplaats. Het strand is ca. 10 minuten lopen en erg smal, maar wel mooi.

Joke
3 juli 2007
Ligging: 6
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
7

wij zijn er in aug 2006 geweest. Stacaravan gehuurd, rechtstreeks via de camping. Geen mooie plek, dicht op elkaar, geen uitzicht. Wel vlakbij strand. Eerst drukke weg oversteken.
Goed zwembad. Heel veel herrie ook van de naastgelegen campings. Camping werd goed schoongehouden. Ik zou de camping toch niet aanbevelen.

fam Leuris
6 februari 2007
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

wij zijn in de zomer 2005 3 weken geweest. Was hele leuke camping met heerlijke ongedwongen sfeer. Zwembad niet al te groot maar met hele leuke glijbaan voor de kids( 2 jongens van 8 en 9). Animatie was voor ons voldoende. Omgeving is minder mooi dan het binnenland van Toscane maar camping ligt wel aan het strand. Snelweg dichtbij( binnen 10 minuten) dus makkelijk voor allerlei uitstapjes.
Hadden caravan rechtstreeks op de camping geboekt, was prima in orde. Gratis ligbedden op het strand.
Restaurant naast de camping was heel goed. Kortom, wij vonden het super

Staps
30 juli 2006
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
7

Wij zijn er net geweest, 2 weken in een stacaravan, gehuurd van de camping zelf. Niks mis mee, zelfs 2 stoelen op het strand en parasol inbegrepen. Bedden waren opgemaakt en we kregen tussentijds nog schone lakens. Camping heeft ideale ligging t.o.v. strand en uitstapjes in Toscane.
Camping zelf vonden wij wat rommelig. Restaurant en bar: ja, wat zal ik er van zeggen, het was er maar straalde geen gezelligheid uit. Er is een supermarkt met beperkt assortiment maar er zijn voldoende grote supermarkten in de omgeving.
HEEL VEEL LAST van muggen gehad!!!!!!!!!
Het zwembad is niet groot maar wel leuk voor de kinderen. Badmuts niet nodig. Tot 00.30 uur was de muziek van de kinderdisco en animatie goed te horen. Onze kinderen van 12 en 14 hebben zich er prima vermaakt.

Geef hier uw beoordeling van Camping Baia del Marinaio***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Camping Baia del Marinaio***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-26 05:05:08
0.271 sec
vakantie