Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Kos > Kardamena > Hotel Akti Beach Club****

Hotel Akti Beach Club****
153 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Akti Beach Club****

Algemene waardering8,3
Ligging7,3
Service8,6
Eten8,9
Kamers7,8
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Akti Beach Club**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Akti Beach Club**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

winkels
n landuyt vraagt:
28 november 2013

iets te zien rond het hotel ? winkeltjes ofzo. is het hotel of de kamers echt zo verouderd ?

Gewoon Goed
A.Jansen
2013 september - 2013 september
met partner
13 september 2013
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Goed hotel alleen erg veel Oosteuropese gezinnen in de tijd dat wij er waren.
Het strand is smal en te klein er zijn over het algemeen genoeg strandbedden maar te weinig parasols,waardoor je op moest passen anders was je de schaduw van je parasol aan een ander kwijt(schijnbaar gewoon in het oosten van Europa om op een ander zijn lip te gaan zitten).
De maaltijden zijn heel erg goed zowel s'middags als in de avond er is volop keus,ontbijt erg uitgebreid.
Drankjes zijn goed echte limonades en keuze uit cocktails wel locale sterke drank .
Drie zwembaden een bad met de animatie de andere twee zijn lekker rustig,je hoef hier geen handdoek te leggen.
Complex ziet er schoon en goed onderhouden uit kamers zijn netjes en schoon.
Wij hebben hier een hele goede vakantie gehad en is zeker een aanbeveling waard alleen jammer van de vele Oosteuropese gezinnetjes op het strand.

kamer en all inc de laatste dag
jose vraagt:
14 april 2013

ik ga de laatste dag om 00.45 naar huis
heb ik dan nog all incl en tot hoe laat mag ik op de kamer blijven?ik wil dit weten alvast bedankt

Miargi antwoordt:
20 mei 2013

Verleden jaar hadden wij ook een late vlucht kamer kan je voor 1 dag bijboeken we mochten wel gewoon eten en drinken

Fantastische vakantie!!!
Tatiana
2012 september - 2012 september
met partner
13 september 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij zijn net terug van de geweldige vakantie in Akti Beach Club. Wij hebben de eerste keer all inclusief geboekt. Zeker niet de laatste. Geen mensen gezien die hele dag door aan het eten en het drinken waren. Het personeel was aardig en beleefd. Wij verbleven in het nieuwe gedeelte van het hotel. Mooi ingericht. Het zwembad is in 10 meter afstand, de zee in 40 meter. Het was niet druk bij het zwembad. Het animatieteam deed haar best de hele dag door voor elke leeftijd. Graag wil ik Adam bedanken voor de beste Yoga lessen. Geen Yoga les gemist. Daarnaast hebben wij elke dag gezwommen en zijn wij naar de Gym geweest. Het restaurant is ook een sterk punt. Wij vonden het fantastisch dat alle keukens zich in een grote ruimte bevonden. Je kan verschillende gerechten bij verschillende keukens kiezen naar je eigen smaak. Gezond gegeten, veel gesport en rust.

Vervoer?
Wally vraagt:
6 september 2012

Ik ga voor het eerst naar akti beach,kunnen we ook hier fietsen huren,kan je ook de bus nemen naar Kos stad?

anoniem antwoordt:
24 september 2012

vanuit het hotel gaat een paar x per week een bus naar kosstad wel reserveren bij de receptie.fiets huren kun je naast het hotel

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Akti Beach Club**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Is akti beach ook aangeraden voor jonge koppels?
jolien vraagt:
8 augustus 2012

Is Club akti beach ook aangeraden voor jonge koppels of is het voornamelijk voorzien voor kinderen?

waterkoker
ineke vraagt:
29 juli 2012

hallo wij gaan 9 september naar dit mooie hotel. kan iemand mij vertellen of er op de kamer een waterkoker staat?

Kim Deckers antwoordt:
31 juli 2012

Dag Ineke

Nee een waterkoker ga je zeker niet vinden op de kamer :-)
Groetjes Kim

Dieter antwoordt:
13 augustus 2012

op de kamer idd geen waterkoker :) je kan wel warm water uit de koffiemachine halen in het restaurant en er is ook een microgolfoven voorzien

Internet
Amous vraagt:
24 juli 2012

Wij gaan in augustus naar akti beach club
Ik zou dan ook graag willen weten hoe het gesteld is met het internet..
Is er wifi of zijn er computers aanwezig?

Hapers frans antwoordt:
25 juli 2012

Hallo Amous

verleden jaar was er een klein kamertje voorzien in de hal bij de receptie met enkele computers.
tegen betaling kunnen deze gebruikt worden.
Voor de rest was daar alles prima in orde, daarom gaan wij ook in augustus terug

.... antwoordt:
9 augustus 2012

Ik was er dit jaar en
Op sommige plekken heb je ok gratis wifi

zalige vakantie!
Dorien
2012 juli - 2012 juli
met vrienden
17 juli 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

goed hotel, lekker eten, propere kamers, supergoede animatie ( Experience!) met goede animatoren... Ze zorgen voor leuke activiteiten.
kortom, een zalige vakantie gehad!

Kamer X2 of A2
Kim Deckers vraagt:
28 juni 2012

Hallo

Ik sta op het punt om met men vriend een last minute te boeken nr experience Akti beach club. Ik twijfel alleen of ik zou gaan via thomas cook of neckerman (prijs is ong zelfde). Maar ik vraag me nog meer af of ik een A2(hoofdgebouw) kamer zou nemen of X2(bijgebouw) kamer? Ik heb toch al gelezen dat er veel verschil is tussen de kamers.
Kan iemand me helpen? Dat zou ik echt geweldig vinden :-) Alvast bedankt!
Groetjes Kim

Nars antwoordt:
3 juli 2012

Hoi Kim,

Neckermann biedt waarschijnlijk kamers aan in het Experience gedeelte, waar veel animatie wordt geboden voor jonge kinderen. Als je die niet hebt, zou ik NIET voor het Experience deel kiezen. Kamers in het hoofdgebouw hebben uitzicht op het hoofdzwembad, maar daardoor soms ook overlast van de zwembad gebruikers. Ik hoop je hiermee een beetje te hebben geholpen...

Geef hier uw beoordeling van Hotel Akti Beach Club****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Akti Beach Club****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-01 13:14:47
4.233 sec

*