Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Frankrijk > Provence - Alpes - Cote d'Azur > La Motte > Vakantiepark Les Villas de St. Endreol

Vakantiepark Les Villas de St. Endreol
6 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Vakantiepark Les Villas de St. Endreol

Algemene waardering7,7
Ligging8,8
Activiteiten9,0
Service6,8
Eetgelegenheden7,9
Onderkomens7,6
Kindvriendelijkheid6,5
Prijs/kwaliteit6,8

Heeft u Les Villas de St. Endreol bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Les Villas de St. Endreol bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

inventarislijst
J.N.Landsman vraagt:
6 mei 2010

wij willen graag weten of er een wasmachine, een afwasmachine e.d. in de woning aanwezig zijn of een inven-tarislijst?

Relaxed
Erwin
met jonge kinderen
4 november 2009
Ligging: 10
Service: 10
Eetgelegenheden: 10
Onderkomens: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Al eerder beoordeling gegeven zonder cijfers. Nu even voor het gemiddelde allemaal 10'en gegeven. Beoordelingen zijn nl. erg negatief tegenover wat je krijgt. In 2008 nog eens terug geweest en het is echt een park om te relaxen met je gezin zonder dat je vermaakt hoeft te worden door animatie e.d. Eten prima, zwembaden idem. Golf uitstekend! Wellicht is de prijs-kwaliteitverhouding in het hoogseizoen ietwat ver te zoeken. Maar ga lekker met jonge kids in juni dan is het heerlijk relaxed! Mijn totaalcijfer zou uiteindelijk uitgekomen zijn op een 8.

Nooit meer
JMF
met oudere kinderen
28 september 2009
Ligging: 7
Service: 5
Eetgelegenheden: 5
Onderkomens: 5
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Wat een tegenvaller! Huis Vies(dode insecten tussen bestek, in alle hoeken en kasten),zeer ongezellig ingericht, de beloofde 100 tot 200 meter perceel bleek een strook tuin van welgeteld 1 meter.De ontvangst was koel en onwillig ('ik weet niet of het druk is op de golfbaan, ik kan hem toch niet zien hiervandaan'), veel te weinig ligbedden en parasols aan het zwembad, en op de stenen liggen in de brandende zon is niet fijn. Restaurant geen prijs/prestatie.

Nooit meer
Nijs
met jonge kinderen
25 juli 2009
Ligging: 8
Service: 5
Onderkomens: 7
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Wij hadden huisje 3 kmrs. Het huisje was niet echt proper. Knop v microgolf voelde erg vettig aan. Er stonden borden&bestek vuil id kast. De potten en pannen waren zwart. Anderen met privé zwembad waren nieuwe potten gaan kopen! Id badkamer lag er dode insekt. confort pakket is erg duur. zwembad, in aureto-gedeelte: 13 ligstoelen & 3 parasols. Fijn als je zoveel betaalt en je kan zelfs niet liggen. De inkom van het zwembad was ook niet altijd proper. We hebben de eerste nacht in het hotel gelegen, dat was goed heel goed. De bedden in het huisje waren niet zo goed. Bovendien functioneerde de tv niet goed en de zetel was een ramp.
We gaan niet meer naar toe. Dan zijn er veel betere alternatieven.Het is duur voor wat je krijgt.

Erwin
met partner
12 juli 2007
Ligging: 10
Service: 9
Eetgelegenheden: 9
Onderkomens: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Niet alleen in potentie een goed vakantiepark. Het is een super en fraai gelegen park. Uitstekende keuken in het restaurant van het Clubhouse en werkelijk adembenemende golfbaan (geen gvb verplicht). Mooie spa (niet in geweest). Huisjes zien er stuk voor stuk fraai uit en wij zaten in een appartement rondom een van de vier zwembaden die het complex rijk is. Ik noem het geen appartement maar 2 onder kap villa. Met werkelijk alles aan boord tot zelfs een wasmachine. Ik geef toe dat vanaf juli (dat is frans) alles pas echt los komt, maar wij kozen de rust van juni. Heerlijk!!!! Strand van Frejus op 20 minuten en in de buurt fantastische wijnchateau's. Kortom een aanrader. Mits je drukte verwacht....

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Les Villas de St. Endreol bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Linda en Geert-Jan
20 juni 2007
Ligging: 9
Activiteiten: 9
Service: 3
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
7

In potentie een zeer goede vakantiepark...allleen...de service bij ontvangst was ronduit slecht. We kregen te horen dat er een zwembad stuk was zodat iedereen in een bepaald gedeelte van het park moest.
Verder was de villa niet erg schoon bij aankomst en mankeerde er technisch nogal wat.Niet alle technische onvolkomenheden waren bij vertrek opgelost. Geen makkelijke buiten stoelen aanwezig alleen kleine opvouwbare bistrostoeltjes. Maar om daar nu 2 weken op te zitten. Verder was er sprake van lawaaioverlast ivm bouwactiviteiten. Daarom in potentie een goed park maar van Vrijuit exclusief, je betaald ook een exclusieve prijs, verwacht je meer....
volgende keer maar weer naar hotel Eggerwirt in Oostenrijk, relatief goedkoop en helemaal top!

Monique
15 september 2006
Ligging: 10
Activiteiten: 9
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Prachtige villa. Van alle comfort voorzien. Heerlijk terras en tuin. Wij verbleven in een acht persoonsvilla met eigen zwembad. Helemaal top! Smaakvol ingericht. Uitstekend restaurant op het terrein en een mooie golfbaan. Ook is er een Spa. Hier kun je helemaal ontspannen. Strand is in een half uur bereikbaar en Cannes, Nice en Saint Tropez zijn heel goed aan te rijden. Veel wijngaarden in de omgeving. Goedkoop is het niet maar wel werkelijk de moeite waard.

Geef hier uw beoordeling van Vakantiepark Les Villas de St. Endreol

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Activiteiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Onderkomens
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Vakantiepark Les Villas de St. Endreol

Het weer vandaag in La Motte:

min: 18 °C

max: 31 °C

Wind: W-4

14 daagse weersverwachting

Foto's Vakantiepark Les Villas de St. Endreol



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-21 02:22:50
2.122 sec

*