Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Gümbet (bij Bodrum) > Hotel Royal Asarlik Beach****

Hotel Royal Asarlik Beach****
455 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Asarlik Beach****

Algemene waardering8,3
Ligging8,8
Service8,4
Eten7,7
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid7,7
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Royal Asarlik Beach**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
super hotel!!
annelies mermans
2013 september - 2013 september
met vrienden
30 september 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij hadden oorspronkelijk in club virgin geboekt maar daar dit zo vies, vuile en vervallen was zijn we overgeplaatst naar dit hotel! Dit is een super proper hotel, je ziet iedereen constant in de weer. Het eten is zeer lekker, veel en afwisselend. Het personeel is vriendelijk, de activiteiten zeer leuk! Echt een super hotel

Taxi's
Liz Renders vraagt:
30 juni 2013

Hallo iedereen,

Volgende week zaterdag vertrekken we naar dit hotel. De gelezen beoordelingen geven me toch een goed gevoel over het hotel, dus daar zit ik zeker niet over in. Nadelen zijn overal te vinden natuurlijk.

Nu was mijn vraag, de meeste uitgaansmogelijkheden zijn in Bodrum, het is ong. zo'n 5 km van het hotel, maar wat zijn zo de prijzen van de taxi's? Zowel 's nachts of overdag? Of is er een dolmus dat op regelmatige basis naar Bodrum gaat? En hoeveel bedraagt de prijs hiervan?

Alvast bedankt!

zoken antwoordt:
5 juli 2013

Met de taxi van het hotel ga je naar Bodrum voor 10 euro. Voor terug te komen van Bodrum naar Asarlik beach betaal je wel 12 euro proberen afbieden maar dat lukte echt niet. Wij zijn nooit met de dolmus geweest daar deze altijd propvol zat. Superleuke vakantie gehad in juni en gaan volgend jaar zeker terug.

kinderen
Gea vraagt:
19 juni 2013

Wij willen in September naar dit hotel met een aantal gezinnen en in totaal 7 kinderen tussen de 1 en 6 jaar , is dit hotel geschikt voor kinderen? is er een speeltuin? kinderzwembad en animatie?? Zijn de kamers geschikt voor een gezin met 2 kinderen??

zoken antwoordt:
25 juni 2013

Er zijn 2 kinderzwembaden maar deze zijn echt wel heel klein. Er is een speeltuin aan de miniclub maar deze is ook niet zo groot hoor. Wij verbleven in de superieure familiekamers. In de kamers is er 1 tweepersoonsbed en 2 zettelbedden, wel ruime kamers maar ik vond dat er wel heel weinig plaats was om alles op te bergen als je met 4 personen bent slecht 1 kleerkast. Animatie ok maar niet veel juist de miniclub en de avondanimatie met kinderdisco. Ik vond het een geweldig hotel want wij gaan volgend jaar terug.

Fantastisch hotel!!
nancy
2013 mei - 2013 juni
met jonge kinderen
10 juni 2013
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Al meerdere keren naar Turkye geweest maar dit hotel overtrof alles. De mensen die hierover klagen blijven beter thuis. Perfecte ligging op wandelafstand van Gumbet met vele winkeltjes. Eten is wel inderdaad dikwijls hetzelfde. Zeer kindvriendelijk en goed animatieteam zeker Aysel van de kinderdisco doet haar werk met veel overtuiging. Superieure familiekamer geboekt in de tuin, goede kamer. Wij gaan volgend jaar zeker terug!!

Lekker genieten
Helena
2013 mei - 2013 mei
met vrienden
3 juni 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Bij aankomst hadden we een donkere kamer in het hoofdgebouw. Meteen geklaagd bij de receptie,daarna een super kamer met mooi uitzicht gekregen.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Voor herhaling vatbaar.

hoe zijn de familiekamers? Waar gelegen?
Nancy vraagt:
26 november 2012

Kan iemand me vertellen hoe de familiekamers zijn. Wij gaan met 3 volwassenen en 1 kind van 4.5j? Zijn het aparte bedden met 2 slaapkamers? Waar zijn zijn deze kamers gelegen. Dichtbij hoofdgebouw?

Goed maar geen 5 sterren
2012 oktober - 2012 oktober
met jonge kinderen
17 oktober 2012
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij zijn net terug van 10 dagen Royal Asarlik beach. Hadden een superiorkamer geboekt , wat 300 eur meer kost dan standaardkamer maar superiorkamer was heel klein, oud en onverzorgd gelegen in de tuin. Na contact hebben we deze wel mogen wisselen voor standaardkamer die dubbel zo groot was in hoofdgebouw, dus ik begrijp eigenlijk niet waarom superieur zoveel meer betaalt voor minder?!
Om 6 u handdoeken leggen aan zwembad. Animatie was top.. Ultra all in formule maar geen chocolademelk bij ontbijt, regelmatig geen baileys en helemaal geen alcohol aan het activity zwembad na 6 dagen!!! Ijsjes enkel te verkrijgen aan ander zwembad. Tafels in restaurant bleven vuil achter, zelf bestek halen...eten was wel lekker maar niet gevarieerd. Wij kregen zelf onder ons voeten omdat we de avond ervoor onze witte wijn niet hadden leeggedronken!!! Nog nooit meegemaakt.

achteruitgang in kwaliteit
2012 september - 2012 september
met partner
28 september 2012
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

dit was het 3e jaar in dit hotel, maar alles was achteruit gegaan.
's avonds in de hotel lobby drinken uit plastic bekers (waren geen glazen meer)
meubulair stuk en versleten.
personeel niet vooruit te branden, zelf bestek of kopjes halen.
volgens het management was het personeel moe.
maar ik betaal wel de volle mep.

Buufke antwoordt:
4 september 2012

Kamers in het hoofdgebouw zijn prima.. er staan 3 bedden waarvan 1 een bedbank is.. erg hard matras vonden wij .. maar verder top hotel!

kamers?
nancy vraagt:
9 augustus 2012

Hoe zijn de kamers met zeezicht in het hoofdgebouw? Want wij zitten met 3 op 1 kamer. Zijn er 3 bedden?

kamer
ben vd heijden vraagt:
6 augustus 2012

Weet iemand waar de "superior' kamers liggen?.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Asarlik Beach****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Asarlik Beach****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-22 17:22:42
0.173 sec

*