Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Gümbet (bij Bodrum) > Hotel Royal Asarlik Beach****

Hotel Royal Asarlik Beach****
455 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Asarlik Beach****

Algemene waardering8,3
Ligging8,8
Service8,4
Eten7,7
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid7,7
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Royal Asarlik Beach**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
super fantastisch heerlijk lekker.
2014 juni - 2014 juni
met partner
8 juli 2014
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

fantastisch,
meer dan. hier zou ik wel veel langer willen blijven, is zo relaxed, en altijd eten, en zeker altijd een vriendelijk woord.

Wat zijn de kosten van het huren van een kluisje?
SK vraagt:
8 juni 2014

Op internet lees ik dat de kosten voor een kluisje prijzig zijn en telkens weer anders qua prijs?

Iemand ervaring met de kosten voor het huren van een kluisje voor 8 dagen?

Dank alvast!

connie antwoordt:
8 juli 2014

niet gehuurd, lieten onze spullen gewoon op de kamer, was top

een top hotel
jans hendriks
2014 mei - 2014 mei
met vrienden
23 mei 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

net weer terug van royal asarlik beach, ik was er voor de 6 de keer, boel is prachtig opgepimpt, eten heerlijk, personeel aardig en behulpzaam, kamers prima, ligging geweldig, een aanrader.....

meer mensen naar dit hotel
joop blanket vraagt:
21 april 2014

wij gaan 23 augustus naar dit hotel voor de 1e keer ,zijn er meer ned.die om deze tyd naar dit hotel gaan .en mij informatie over kunnen geven hoe dit hotel is

connie antwoordt:
8 juli 2014

Dit is echt een aanrader, hotel is heel mooi en schoon, personeel is heel erg aardig en behulpzaam, en het eten is er echt heerlijk.

joop blanket antwoordt:
9 juli 2014

oke djw voor de informatie ,blij dathet een goed hotel is en vooral schoon

Drank/zwemmen
Sabrina vraagt:
22 februari 2014

Hoi,

In mei zullen wij dit hotel bezoeken. Nu is mijn vraag hoe het met de drank zit? Hebben ze bijvoorbeeld Malibu of is alles echt lokaal?

Voor de mensen die eerder in mei zijn geweest, was de temperatuur aangenaam genoeg om te zwemmen?

Gr,
Sabrina

joop blanket antwoordt:
21 april 2014

hallo sabrina , de dranken zijn meestal lokaal .en het ligt eraan welke tyd in mei je gaat.begin mei zijn er vaak buitjes.eind mei is de temperatuur meestal een graadje of 25

Sabrina antwoordt:
21 april 2014

Bedankt Joop!

We gaan eind mei, dus dat moet goed komen.

super hotel!!
annelies mermans
2013 september - 2013 september
met vrienden
30 september 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij hadden oorspronkelijk in club virgin geboekt maar daar dit zo vies, vuile en vervallen was zijn we overgeplaatst naar dit hotel! Dit is een super proper hotel, je ziet iedereen constant in de weer. Het eten is zeer lekker, veel en afwisselend. Het personeel is vriendelijk, de activiteiten zeer leuk! Echt een super hotel

Taxi's
Liz Renders vraagt:
30 juni 2013

Hallo iedereen,

Volgende week zaterdag vertrekken we naar dit hotel. De gelezen beoordelingen geven me toch een goed gevoel over het hotel, dus daar zit ik zeker niet over in. Nadelen zijn overal te vinden natuurlijk.

Nu was mijn vraag, de meeste uitgaansmogelijkheden zijn in Bodrum, het is ong. zo'n 5 km van het hotel, maar wat zijn zo de prijzen van de taxi's? Zowel 's nachts of overdag? Of is er een dolmus dat op regelmatige basis naar Bodrum gaat? En hoeveel bedraagt de prijs hiervan?

Alvast bedankt!

zoken antwoordt:
5 juli 2013

Met de taxi van het hotel ga je naar Bodrum voor 10 euro. Voor terug te komen van Bodrum naar Asarlik beach betaal je wel 12 euro proberen afbieden maar dat lukte echt niet. Wij zijn nooit met de dolmus geweest daar deze altijd propvol zat. Superleuke vakantie gehad in juni en gaan volgend jaar zeker terug.

kinderen
Gea vraagt:
19 juni 2013

Wij willen in September naar dit hotel met een aantal gezinnen en in totaal 7 kinderen tussen de 1 en 6 jaar , is dit hotel geschikt voor kinderen? is er een speeltuin? kinderzwembad en animatie?? Zijn de kamers geschikt voor een gezin met 2 kinderen??

zoken antwoordt:
25 juni 2013

Er zijn 2 kinderzwembaden maar deze zijn echt wel heel klein. Er is een speeltuin aan de miniclub maar deze is ook niet zo groot hoor. Wij verbleven in de superieure familiekamers. In de kamers is er 1 tweepersoonsbed en 2 zettelbedden, wel ruime kamers maar ik vond dat er wel heel weinig plaats was om alles op te bergen als je met 4 personen bent slecht 1 kleerkast. Animatie ok maar niet veel juist de miniclub en de avondanimatie met kinderdisco. Ik vond het een geweldig hotel want wij gaan volgend jaar terug.

Fantastisch hotel!!
nancy
2013 mei - 2013 juni
met jonge kinderen
10 juni 2013
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Al meerdere keren naar Turkye geweest maar dit hotel overtrof alles. De mensen die hierover klagen blijven beter thuis. Perfecte ligging op wandelafstand van Gumbet met vele winkeltjes. Eten is wel inderdaad dikwijls hetzelfde. Zeer kindvriendelijk en goed animatieteam zeker Aysel van de kinderdisco doet haar werk met veel overtuiging. Superieure familiekamer geboekt in de tuin, goede kamer. Wij gaan volgend jaar zeker terug!!

Lekker genieten
Helena
2013 mei - 2013 mei
met vrienden
3 juni 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Bij aankomst hadden we een donkere kamer in het hoofdgebouw. Meteen geklaagd bij de receptie,daarna een super kamer met mooi uitzicht gekregen.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Voor herhaling vatbaar.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Asarlik Beach****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Asarlik Beach****



Andere Hotels in Gümbet (bij Bodrum) met beoordelingen

Goed

Magnific*** | 7,7

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-29 14:42:30
3.499 sec
vakantie