Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Home > Spanje > La Gomera > Valle Gran Rey > Appartement Charco del Conde**

Appartement Charco del Conde**
26 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Charco del Conde**

Algemene waardering7,9
Ligging8,7
Inrichting7,3
Hoeveelheid ruimte8,1
Kindvriendelijkheid7,6
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Charco del Conde** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Charco del Conde** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Een eenvoudig apartement op een prachtig eiland
2011 - 2011
met partner
2 februari 2011
Ligging: 9
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Advies: Boek een 2 kamer appartement aan de voorkant, een prachtig uitzicht, eenvoudig appartement maar het is op La Gomera niet de bedoeling dat je binnen gaat zitten, een heerlijk eiland om te wandelen, goed uitgezette routes, goede wegen, auto huren is een pre maar met liften en/of de Bus kom je ook een eind, La Palma is mooi maar dit is toch het mooiste eiland en Valle Gran Rey is de mooiste regio, niet vergeten te sundownen bij Placa Maria.
Vueltas is het dorpje aan de haven, een paar hele leuke New Age winkeltjes en goede vis restaurantjes. een stukje verder lopen langs het water onder de overhangende rotsen door (vallend gesteente!)naar het Osho centrum.
8 Keer in dit appartementen complex geweest, de laatste keer afgelopen zomer en dat is ook gelijk de laatste keer in de zomer geweest, heet aan het strand en heet in de bergen, maart gaan we weer naar Charco, kijk er naar uit.

fijne plek
Ansje
2010 september - 2010 september
met partner
3 oktober 2010
Ligging: 8
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Voor de eerste keer naar La Gomera.Wat een prachtig eiland!1-kamerappartement, erg ruim en een heerlijk groot terras met wasrek en incl. schattige hagedisjes. Wij hadden een beneden app. met zeezicht. De andere appartementen kijken uit op het zwembad en dat leek ons nogal saai.Voordeel van een benedenapp. is ook dat je in de schaduw van het bovenbalkon kunt zitten.
De bedden zijn redelijk (beetje hard, evenals het kussen.)Geen airco, maar dit is ook niet echt nodig, temeer daar je ramen/schuifdeuren tegenover elkaar kunt openzetten. Wij lieten die 'snachts ook open. De keukeninventaris wisselt wat per app.en is vrij minimaal.
Een aantal dagen een auto huren om het eiland te verkennen is aan te raden. De wegen zijn erg goed en vrij rustig. De boottocht was geweldig (dolfijnen gezien!)
Tip: neem een paar potjes palmhoning mee naar huis. Beetje prijzig maar heel erg lekker!

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
margo
met partner
27 april 2010
Ligging: 10
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

gewelig complex, eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is aanwezig! Erg schoon en zeer vriendelijk personeel.
Prachtig om te wandelen ,heerlijk om te ontspannen,wij zijn er al 6 keer geweest en het blijft heerlijk om daar te zijn.
We gaan dit jaar 2 keer 2 weken!!!!!!!!, als je iets wilt weten,mail gerust.

Het allermooiste zeezicht
met partner
3 februari 2009
Ligging: 10
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

We hadden niet veel verwacht ivm. de prijs,maar waren verbluft.Wat een geweldig ruime kamer(1k/app) met subliem zeezicht voor balkon.Alles wat je nodig had was er,nieuwe keukeninventaris ruim voldoende voor een bakje koffie,gebakken eitje bij het ontbijt.Meer niet nodig,elke avond uit eten voor €10,- p/p.Heerlijk bad,goede bedden,veel privacy op terras,hele dag zon en het allemooiste schouwspel ,de golven zien breken op de prachtige rotspartij.Zeezicht via fax aangevraagd!

prima plek om te verblijven
m. jansen
met partner
30 oktober 2008
Ligging: 9
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Prima plek voor rustzoekers. Lekker zwembad. Kleine supermercado's voor vers brood op heel korte afstand, voldoende restaurantjes op loopafstand. We hadden kamer met zeezicht, wat het ontbijten op het terras extra prettig maakte!! Minpuntje: de kamer was prima schoon toen we kwamen, maar tijdens het verblijf wordt er vluchtig schoongemaakt. Tip: huur een auto.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Charco del Conde** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

martine
met partner
22 juni 2008
Ligging: 9
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Dit is de eerste keer dat we la Gomera bezoeken en het is ons erg goed bevallen. Toen we aankwamen, kregen we een appartement met zeezicht. Verder was er een keurig zwembad, super schoon en het was er heerlijk rustig. Echt een plaats om na een warme wandeling verkoeling te zoeken. Het receptie personeel was erg vriendelijk en dacht met je mee. Je kon er met al je vragen terecht. De kamer werd 3 maal in de week van schone badlakens voorzien. Erg praktisch, zodat je dit niet zelf mee hoeft te nemen. Ligging van het appartement centraal, je heb alles op loop afstand. Het enige minpuntje was dat we een iets doorlopende stortbak hadden.
Al met al een zeer geslaagde vakantie, zeker een plek om nog eens terug te komen.

Gert Meijer
met partner
1 juni 2008
Ligging: 8
Inrichting: 4
Hoeveelheid ruimte: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
5

Het gehele complex is vrij sober. Keukeninventaris is minimaal. Ook slechts 2 (elektrische) kookplaatjes.
Bij het zwembad is het erg ongezellig.
Kamer werd goed bijgehouden, 2x pw schoon badgoed en 1x pw schone lakens. Er werd om de dag gepoetst.
Tv is zo opgesteld dat je moet kijken vauit je bed.
Er is een supermercado direct naast het complex. Restaurants zijn er voldoende in de directe omgeving.
Playa de Vueltas zijn leuke jaren 60 winkeltjes (uit de hippietijd).

Rinus Riecker
met partner
8 april 2008
Ligging: 8
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Voor de vierde maal naar La Gomera - Valle Gran Rey - Chargo del Conde. Appartement nu helemaal geschilderd. Toen we aankwamen rook het nog naar de verf. Nog steeds bevalt het ons zeer goed op het eiland. Wandelen, luieren, zwemmen, zeer relaxed dus. En nog steeds geen massa toerisme zoals op Tenerife, maar als je leest wat ze van plan zijn!!! Gelukkig gaat alles op het eiland in een zeer laag tempo.

chris veerman
met partner
10 januari 2008
Ligging: 9
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

appartement was schoon en werd ook goed schon gehouden. Het personeel was vriendelijk en hulpvaardig.
De terrasdeuren waren goed afsluitbaar, waardoor er geen tocht ontstaat in het appartement

Rinus Riecker
met partner
18 oktober 2007
 

We zijn weer geweest voor de derde maal en nu voor 3 weken. Schuifdeuren gloednieuw en prima in orde nu. Ze waren het gebouw overal aan het schilderen. We zijn helemaal verliefd op La Gomera. Weer nieuwe wandelingen gemaakt en nieuwe gebieden ontdekt.
Prima onderkomen, vooral omdat je toch de hele dag op pad bent.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Charco del Conde**

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Appartement Charco del Conde**



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-25 06:59:42
0.519 sec
vakantie