Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Advertenties


Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Brandscheid > Bungalow Bungalowpark Schnee-Eifel****

Bungalow Bungalowpark Schnee-Eifel****
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Bungalow Bungalowpark Schnee-Eifel****

Algemene waardering9,0
Ligging9,6
Inrichting8,4
Hoeveelheid ruimte10
Kindvriendelijkheid7,4
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Bungalowpark Schnee-Eifel**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Zeker voor herhaling vatbaar
2010 september - 2010 september
met oudere kinderen
2 november 2010
Ligging: 10
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Mooi gelegen klein vakantiepark. De nieuwe huisjes zijn prachtig met alles erop en eraan, goed onderhouden en schoon, ook een prachtig uitzicht!!!!!! Nederlandse eigenaar heel vriendelijk en behulpzaam. Kan tochtjes maken naar o.a Luxemburg, Trier en andere leuke dingen in de omgeving.

Zeer goed bevallen!
Erna
2010 - 2010
met partner
5 augustus 2010
 

Wij zaten in een houten huisje wat net gerenoveerd was.
Goedkoop, netjes en knus. Wij hebben het prima naar ons zin gehad. Veel gefietst en gewandeld in de buurt.
Even een tip: het 'Ardennen-Eifel' fietspad in Duitsland dat volledig door het 'Duits-Belgisch Natuurpark' begin van de route is vlakbij het gehuchtje Steinebrück aan de grens.(bij St.Vith)

Zeker voor herhaling vatbaar!

Midden in de natuur en toch luxe
Janssen
met oudere kinderen
28 juli 2010
Ligging: 10
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

De houten huisjes zijn eenvoudig maar netjes en ook spotgoedkoop. Wij hebben toch gekozen voor de luxe bungalow, met sauna zonnebank, stoomcabine, ligbad en compleet ingerichte keuken.
En toch een heerlijk rustig parkje, vanuit de bungalow wandel je rechtstreeks de bossen in. Het nabijgelegen Bleialf op 3 km heeft diverse leuke restaurants en een mega grote supermarkt.

Geweldig park een blijvertje
Annelies de Planque
met partner
24 oktober 2009
Ligging: 10
Inrichting: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij zijn nu voor de 2e keer geweest en ik moet zeggen we gaan het steeds mooier en leuker vinden.
Wij blijven zeker 2 keer per jaar terug gaan.
Zeker qua omgeving en huisjes plus de vriendlijkheid van de beheerder en goede service.

Dit nooit meer
met partner
28 augustus 2009
Ligging: 8
Inrichting: 2
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
5

Voor ons was het echt niet goed. Het huisje was vies de douchebak en douchegordijn verweerd. De matrassen waren vies en het stonk er erg muf. We zijn hele dagen weggeweest omdat het niet prettig daar was . De omgeving is mooi en dat maakte het enigzins wat goed .. Sorry wij waren niet de enige met klachten.

Gezellige en luxe bungalows
Fam. Nouwen
met oudere kinderen
5 december 2008
Ligging: 10
Inrichting: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Mooie bungalow met superluxe badkamer met sauna, stoomdouche en zonnebank.
Omgeving is prachtig om te wandelen zeker als je het geluk hebt van een flink pak sneeuw.
Het dorp Bleialf op een paar kilometer afstand is prima voor de boodschappen en de restaurants.

A.Fibi
met oudere kinderen
10 februari 2008
Ligging: 10
Inrichting: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Met sneeuw is het er super.Ondanks dat de eigenaar handen vol werk had
met de nieuwe huisjes is hij toch behulpzaam en vriendelijk geweest.Huisjes waren knus en gezellig.Schoonouders zijn op bezoek geweest en waren gecharmeerd van het park en omgeving.Zullen zeker boeken en wij zullen ook teruggaan.In Bleialf super vriendelijke mensen en je kunt zeer goed eten voor weinig geld in Hotel Restaurant Zwicker.

Emmy Huizinga
met partner
4 december 2007
Ligging: 9
Inrichting: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Een heerlijk klein vakantiepark met eenvoudige maar zeer schone huisjes. Een heel riendelijke eigenaar die alle moete doet om het de gasten naar e zin te maken. Beslist de moeite ward om terug te gaan

Louis
23 juni 2006
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Aardige accomodatie voor die € 185,= in begin juni.Prachtige omgeving,mooie uitvalshoek voor trips naar Luxemburg en de Ardennen en de Moezel.Aardige Nederlandse eigenaar die het park gaat uitbreiden met prachtige stenen bungalows. zie schnee-eifelpark.de.

Geef hier uw beoordeling van Bungalow Bungalowpark Schnee-Eifel****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Bungalow Bungalowpark Schnee-Eifel****

Het weer vandaag in Brandscheid:

min: 6 °C

max: 11 °C

Wind: W-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Bungalow Bungalowpark Schnee-Eifel****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-23 09:55:13
0.057 sec

*