Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) > Salou > Hotel Santa Monica Playa***

Hotel Santa Monica Playa***
12 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Santa Monica Playa***

Algemene waardering7,7
Ligging7,6
Service7,6
Eten7,1
Kamers7,5
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Santa Monica Playa*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Santa Monica Playa*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Voor iedereen aan te raden
26 november 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

We zijn met onze familie = groot moeder -oma en apa = kinderen en kleinkinderen samen geweest
Een heerlijk periode
We gaan volgend jaar terug.

Nooit meer
GALVEZ
15 december 2010
Ligging: 5
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
4

Om in 1 woord te zeggen....rampzalig!!!! Legkasten vuil, 2 weken dezelfde lakens, wc pot stond los, wc bleef maar doorlopen, altijd lauw eten, nooit glazen of bestek op tafel en als het er dan was, was het vuil. En zo kan ik blijven doorgaan, Voor ons nooit meer!

goed hotel voor weinig geld
Jansen
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

In de mei vakantie geweest. Gezien de lage prijs zijn we aangenaam verrast. Goed hotel met goede ligging. Kamers worden elke dag keurig schoongemaakt, maar kamers zijn wel gehorig.
Hotel is een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prijs kwaliteit bijzonder goed
Danny Van de Voorde
15 december 2010
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij waren er op vakantie van 4 tot 11 april 2010 (paasvakantie) Het hotel is gezien prijs kwaliteit een topper.
Je kan uiteraard niet de grote luxe verwachten. Kamers zijn een beetje klein en de muren zijn heel dun, je hoort bijna alles uit de andere kamers. Maar alles wordt perfect onderhouden. De maaltijden zijn lekker klaar gemaakt maar eenvoudig. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Dit was de eerste maal in salou en dit hotel maar waarschijnlijk niet de laatste maal.

prima prijs-kwaliteit hotel
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Rony en Ann,

wij waren hier met onze 2 kinderen, goed eten prima ligging - kortbij centrum en zee . Veel lawaai 's nachts maar dat weet je op voorhand als je vlakbij dancing Snoopy's ligt, gaan zeker nog terug .

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Santa Monica Playa*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

dit nimmer kwa airco
agnes
16 december 2010
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

dit hotel heeft 2 minpunten, airco haalt niet lager dan 24 graden en er is veel lawaai hinder van omliggende disco's en café's. het eten en de service is super.

Een aanrader voor iedereen
16 december 2010
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

Wij zijn daar geweest van 2 tot 16 juli 2009.
Een aanrader voor iedereen.
We zullen zeker nog teruggaan.
Maar dan met het vliegtuig tot Reus.
We hebben kunnen genieten van alles.
Zeer goede ontvangst en service ter plaatse.
Tot volgend jaar

wij gaan er zeker nog terug !
ludo
16 december 2010
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

zeer goed hotel,gewone keuken,zeer goed onderhouden kamers en zeer goede prijs...
wij gaan nog terug.
(geweest op 18/7/2008)

hotel santa monica playa salou
Fam.Zielens-Duerinckx-Goovaerts
16 december 2010
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We zijn naar dit hotel geweest in aug 2008.Samen met mijn ouders ,partner en dochter Rani hebben we hier een fijne tijd beleefd.Het eten vonden we wel een minpuntje:dikwijls dezelfde gerechten,harde broodjes,soms lauw eten,...
de ligging was dicht bij het strand,winkels,...We hopen ooit nog eens terug te gaan naar Salou,want dit was wel de moeite waard.En wie van het strand houdt,is dit een écht zandstrand.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Santa Monica Playa***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Santa Monica Playa***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-21 10:13:31
0.248 sec

*