Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Frankrijk > Pays de la Loire > L'Aiguillon sur Vie > Appartement Résidence Les Fontenelles

Appartement Résidence Les Fontenelles
7 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Résidence Les Fontenelles

Algemene waardering6,8
Ligging7,3
Inrichting7,7
Hoeveelheid ruimte7,7
Kindvriendelijkheid5,1
Prijs/kwaliteit7,3

Heeft u Résidence Les Fontenelles bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Résidence Les Fontenelles bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

nooit weer, echte afrader
aardema
2012 augustus - 2012 augustus
met oudere kinderen
30 augustus 2012
Ligging: 7
Inrichting: 6
Hoeveelheid ruimte: 6
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
4

Hoewel de golfbaan mooi is, de golfclub gastvrij en het restaurant le balata op het park aanraders zijn, is de service van de organisatie zo slecht dat het al-met- al een echte afrader is.
Wij hadden het geluk via Roopot geboekt te hebben, en zij zijn de enigen die voor ons zaken geregeld hebben. Park holt (ook volgens eigenaren die we gesproken hebben) door de wijze van doen van madame vacances hard achteruit.

adres
weiss vraagt:
24 april 2011

plaats naam van le domaine des fontennelles

super en helemaal niet duur
maes
met jonge kinderen
13 juli 2010
Ligging: 7
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Zijn net terug van een weekje( begin juli 2010)
en hadden de max van een huis. voor 4personen, heel ruim, heel proper, prachtig zicht, rustig en genoeg tuinmeubelen om met vrienden bij te kletsen.
Een heel rustig domein!!

Leuk maar niet voor kinderen
Lex
met jonge kinderen
30 september 2009
Ligging: 8
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 7
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Erg mooie vakantieplek op een golfbaan. Zwembad met pierenbad is het enige dat er voor kinderen is. Geen speeltuin klimrek of glijbaan te vinden. Goede uitvalsplek om de omgeving te verkennen. Met de auto in 15 min op het strand. In 3 min bij de supermarkt en bakker. Broodbestelservice bij de receptie waar vriendelijke, engelssprekende, mensen werken.

een geweldig park
Anita Wijma
met oudere kinderen
8 augustus 2008
Ligging: 9
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn een week op dit park geweest, en we hebben het echt geweldig gehad, mensen waren heel spontaan je werd goed tewoord gestaan, echt helemaal niets op aan te merken, we zullen zeker weer terug komen.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Résidence Les Fontenelles bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

30 augustus 2007
Ligging: 6
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

De huisjes zijn goedkoop en toch voldoen ze aan alle verwachtingen. Zeer compleet ingericht. Veel servies, veel bestek, goede vaatwasser, et cetera. Service op park echter niet best. Zorg bijv. dat je niets kapot of kwijt maakt want je betaalt je blauw. Op het park kun je zwemmen, golfen, tennissen en verder niks. Geen barretje, povere kinderanimatie, restaurant boeit niet, geen bediening bij zwembad, helemaal niets. Officieel mag je niets in en om het zwembad maar omdat er geen toezicht is doet iedereen maar een dotje. Door gebrek aan deze service zijn de huisjes waarschijnlijk ook zo goedkoop. Omgeving redelijk. Mooie badplaatsen in de omgeving. Beloofde Vendee zonne-uren bleven in juli 2007 uit.

familie Bosch
28 juli 2007
Ligging: 7
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij zijn net terug en hebben exact dezefde ervaringen als dhr. De Ridder.
Een toevoeging: ondanks het slechte weer, hebben onze kinderen gebruik gemaakt van het zwembad en beiden hadden last van hun oren dus ik ben bang dat het water niet al te schoon was.

huuz
22 juli 2007
Ligging: 7
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 10
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

Mooi nieuw park met ruime huisjes. Er zijn ook appartementen. Ligt vrij afgelegen. Coex ligt op 2 km. hier is alles te verkrijgen. St. Gilles (strand) ligt op ongveer 11 km. Huisjes zijn compleet ingericht. Buiten het zwembad zijn er geen speelmogelijkheden voor kinderen. Kinderclub is franstalig. Mooi aangelegde fietsroutes! Voor de prijs die wij betaalden, zit je meestal nog niet eens in een caravan. Zal volgend jaar wel anders zijn.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Résidence Les Fontenelles

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Appartement Résidence Les Fontenelles

Het weer vandaag in L'Aiguillon sur Vie:

min: 9 °C

max: 16 °C

Wind: ZO-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Appartement Résidence Les Fontenelles



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-23 17:19:58
0.144 sec
vakantie