Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Tunesië > Tunesië > Sousse > Hotel Jinene Beach & Royal Jinene***

Hotel Jinene Beach & Royal Jinene***
46 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Jinene Beach & Royal Jinene***

Algemene waardering7,1
Ligging7,1
Service7,1
Eten6,7
Kamers7,3
Kindvriendelijkheid7,0
Prijs/kwaliteit7,8

Heeft u Jinene Beach & Royal Jinene*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
simpel maar ook goedkoop
17 september 2013
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 5
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Een simpel wat oudbollig hotel. Alles eenvoudig en misschien gedateerd. Maar vergeet niet wat je er gemiddeld voor betaald. Zeker in verhouding met oudere hotels. Dus alles bij elkaar toch een prima kwaliteitsverhouding. Verwacht alleen niet teveel.

voordelig als je niet teveel verwacht
Clara
18 augustus 2013
Ligging: 9
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Is even schrikken als je binnenkomt maar de sfeer was ontzettend goed in het hotel.slecht ontbijt,middag en avondeten goed te doen.supermarkt dichtbij om extra boodschappen te halen.voor kinderen fijn zwembad.rest erg eenvoudig maar daar is de prijs ook naar

Een aanrader voor een budgetreis!
21 oktober 2012
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Net terug van een week in Jinene in de herfstvakantie. Het hotel is wel al wat gedateerd, maar voldoet zeker nog als 3*** accomodatie. De all-inclusive formule is karig. De smaak van de koffie en het water uit de koelapparaten is matig, maar aan het strand kan een goede kop koffie (tegen betaling )worden geserveerd. Bij de hotelbar kan steeds fleesenwater gehaald worden.Het eten is voor een week voldoende gevarieerd en best goed. 'smorgens een pannenkoek gekookte eieren en een spiegelei. Genoeg lekkere salades en gevarieerd vlees. Algemeen geldt: een vriendelijk woord en een fooitje doet wonderen. Buiten het hotel is goed openbaar vervoer en zijn dichtbij en verder weg uitgebreide en interessante excursies mogelijk.Dit was onze eerste kennismaking met Tunesië. We willen graag terugkomen en het zuiden en westen ontdekken. El-Jem (colosseum) is een must.

Buiten eten?
Alexandra vraagt:
14 juli 2012

Kan iemand mij vertellen of je hier ook buiten kunt eten?

Jan&Ellen antwoordt:
2 oktober 2012

nee je kunt niet buiten eten

flesjes water
mariska vraagt:
10 juli 2012

Kan je er flesjes water krijgen als je op basis van all inclusive zit?
Moet veel drinken ivm ziekte aan nieren.

Heel goed hotel
SdG
7 mei 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Net terug na een weekje Tunesie.Hotel was goed, elke dag schone kamer.Genoeg bedjes bij het zwembad en op het strand.Idd het strand is er smal maar er was voldoende plek.Personeel erg vriendelijk.Wij zaten in het Royal gedeelte, kleinere eetzaal waardoor geen mega rijen voor het buffet.De kok maakt iedere dag live iets anders voor je.Er waren nauwelijks Russen meerendeel Fransen. Animatie was gezellig.Kortom prima vakantie gehad met mooi weer,lekker eten en vriendelijke mensen

handdoekservice
n.eikholt vraagt:
24 april 2012

is er handdoekservice aanwezig bij jinene beach?

SdG antwoordt:
7 mei 2012

Op de kamer dagelijks schone handooeken.Bij het zwembad niet!

Heel goed Hotel
LIDA
23 november 2011
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Heb het er geweldig naar mijn zin gehad

kom er zekers terug.

ook genoten van het animatieteam..

Onbetrouwbaar en smerig hotel.
Rolanda en John
15 augustus 2011
Ligging: 2
Service: 1
Eten: 2
Kamers: 2
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
1

Op onze kamer is de bagage doorzocht en geld gestolen. Heb dit bij de directie gemeld, maar deze hebben verder geen actie ondernomen. Het overtal van bezoekers zijn Polen en Russen. Van 's morgens 6:00 tot 24:00 uur is er herrie i.v.m. deuren slaan en disco, de animatie is ieder dag hetzelfde en loeihard. De kakkerlakken lopen her en der door het Hotel, borden,kopjes en bestek zijn niet schoon. De plastick bekertjes van 0.1 cent (witte) worden hergebruikt, je terft er resten van andere drankjes aan De koffie en het water zijn niet te drinken, want je proeft er een chemische smaak aan. Zonder fooi geen bediening, de drankjes moet je dan zelf aan de bar halen.
Er waait de hele dag een riool lucht over en langs het hotel, deze lucht stinkt gigantisch.
Het strand is veel te klein, en er ligt overal afval en troep op dat kleine stukje strand.

perfect voor zen geld
1 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

heel propere kamers,supervriendelijk personeel,behalve kleine animator die dikke mensen openlijk belachelijk maakt en uitscheld voor alli babba.hij vraagt ook aan die mannen hoeveel maanden zwanger ze zijn .ronduit schandalig.en totaal ongepast.het eten zeer lekker en veel keuze en zeker hun fritten.heb als belg nog nooit zon lekkere fritjes gegeten.was wel weinig volk wat spijtig was.wel aan aanrader en ik ga zeker nog eens terug.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Jinene Beach & Royal Jinene***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Jinene Beach & Royal Jinene***

Het weer vandaag in Sousse:

min: 13 °C

max: 17 °C

Wind: W-4

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Jinene Beach & Royal Jinene***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-27 02:37:21
0.308 sec

*