Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Belek / Aksu / Kadriye > Hotel Royal Adam & Eve*****

Hotel Royal Adam & Eve*****
38 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Adam & Eve*****

Algemene waardering8,9
Ligging8,7
Service8,2
Eten8,2
Kamers9,0
Kindvriendelijkheid7,7
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Royal Adam & Eve***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Alleen maar house muziek?
Nina vraagt:
16 september 2014

Draaien ze in het hotel alleen maar house? Geen Turkse muziek of een keer een live band?

Hoop dat iemand een antwoord heeft, alvast bedankt!

Perry antwoordt:
17 september 2014

Nee, er wordt geen house gedraaid, maar wel dance muziek. optredens zijn professioneel. Ja, boven bij het zwembad op de eersteverdieping is in de avond weleens een bandje. dat is voor dit hotel bijzaak. de andere optredens zijn binnen bij een giga grote bar of buiten in het theater. Muziek volop bij het zwembad op de begane grond en lekker relax bij het giga zwembad op de eerste verdieping. Super goed eten en prima de luxe kamer met bubbelbad in de kamer en stortdouche met stoomcabine in de badkamer.
Niet echt een hotel voor kinderen.

top hotel
Perry
2014 september - 2014 september
met partner
13 september 2014
 

Net terug uit dit perfecte hotel. eten super de luxe zoals vers gerookte zalm, kreeft en krab, lams en kalkoen. dit is maar een greep uit het assortiment. eten is warm, tenminste als je normale porties haal en niet een kwartier in de rondte blijft lopen langs alle schalen. kamer is super modern met kingsize bed bubbelbad in kamer. stoomcabine met stort douche. inloopkast. en balkon met 2 persoons bed.
Elke dag is er party zowel in de middag als in de avond. geen hotel voor kinderen. 2 grote zwembaden met ruim voldoende bedden met dikke matrassen. super grote bar binnen waar de meiden van de animatie op de bar paraderen. ook verzorgen zij mooie shows. Als je van leven in de brouwerij houdt, zeg ik doen.

a la carte restaurants
Adam and eve 'ers 2014 vraagt:
10 april 2014

kan je mij zeggen wat de prijs is om te gaan eten in de a la carte restaurants in adam and eve ? en kan je gemakkelijk reserveren ?
vlaamse kranten te krijgen in het hotel ?

zonterras in zee ...
Adam and eve 'ers 2014 vraagt:
10 april 2014

er is een soort eiland op palen zie ik, op zee waar je kan zonnen... is er daar een bar ook, waar je drank kan halen of moet je daarvoor naar strand ?

is sauna en hammam inbegrepen in de ultra all inclusief ? badpak of naakt ?

is monokini zonnen toegelaten ?

dank voor de info !

Super, modern, jong en flitsend
Ingrid en Harry
2013 september - 2013 september
met partner
16 september 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Zeer mooi hotel, prachtige omgeving, strand en andere hotels. Veel jonge mensen, goed gekleed en geen oh,oh cherso figuren.
Hotel is minder geschikt voor kinderen in het algemeen. Veel Russische vakantiegangers, maar geen enkele wanklank hierover.

Plus:
- Goed gevarieerd eten.
- a la carte is aan te bevelen.(wel met
bijbetaling)
- Gevarieerd aanbod van entertainment en
amusement.
- Hoezen op ligbedden dagelijks verschoond.

Min:
- Schoonhouden kamer is matig.
- Schoonhouden toiletten in de openbare
ruimtes is voor verbetering vatbaar.

best hotel van turkije
2013 juli - 2013 augustus
met partner
8 augustus 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

ik ben hier voor de derde keer op rij geweest wederom was het een super vakantie. eten goed sinds dit jaar kan je buiten genieten van je ontbijt , lunch , diner, vloer aan het zwembad is mooier geworden. alles is perfect aan het hotel ik zou zeggen wil jij een onvergetelijke vakantie boek dan adam eve echt een aanrader

ps : eigenlijk niet geschikt voor kleine kinderen

Fantastisch
2013 mei - 2013 juni
met partner
1 juni 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prachtig hotel. Heerljke muziek bij het zwembad. Het zwembad boven en het strand, is voor als je van rust houdt. Genoeg eten en drinken overal. Superfeest gehad op de pier-steiger op het strand. Feesten in het "atrium" ook fantastisch. Discotheek ook echt hèlemaal van deze tijd als je van dance-trance-house houdt. Geen ouwe meuk of ouderwets interieur. Veel stelletjes. Geen groepen dronken jongeren. Kamers zijn ook waanzinnig. De bedden liggen prima. Heb heerlijke de hele week buiten op het balkon geslapen, waar ook een bed staat. We gaan in september weer terug. In éèn woord: het was een geweldige week!

Hotel ook voor singles?
MP vraagt:
30 maart 2013

Is dit hotel ook leuk als je alleen reist of single bent?

kokkie antwoordt:
13 mei 2013

hallo,
in dit hotel zijn heel veel stellen!!!
een enkel groepje vrienden kom je er tegen!

hoe zijn de bedden in de kamers
ingrid vraagt:
30 oktober 2012

zijn het harde bedden in de kamers of valt het mee. zijn het tweepersoonsbedden of 2 x 1 persoonsbedden?

kokkie antwoordt:
13 mei 2013

er zijn 2 1persoonsbedden
en ze liggen erg goed, tevens kun je kiezen uit een kussenmenu!!

Erg leuk party hotel
Happy
2012 augustus - 2012 september
met vrienden
30 september 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Super hotel
Leuke feesten
Eten goed
Leuke bediening

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Adam & Eve*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Adam & Eve*****



Andere Hotels in Belek / Aksu / Kadriye met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-20 07:53:17
0.307 sec

*