Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Belek / Aksu / Kadriye > Hotel Royal Adam & Eve*****

Hotel Royal Adam & Eve*****
38 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Royal Adam & Eve*****

Algemene waardering8,9
Ligging8,7
Service8,2
Eten8,2
Kamers9,0
Kindvriendelijkheid7,7
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Royal Adam & Eve***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Super, modern, jong en flitsend
Ingrid en Harry
2013 september - 2013 september
met partner
16 september 2013
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Zeer mooi hotel, prachtige omgeving, strand en andere hotels. Veel jonge mensen, goed gekleed en geen oh,oh cherso figuren.
Hotel is minder geschikt voor kinderen in het algemeen. Veel Russische vakantiegangers, maar geen enkele wanklank hierover.

Plus:
- Goed gevarieerd eten.
- a la carte is aan te bevelen.(wel met
bijbetaling)
- Gevarieerd aanbod van entertainment en
amusement.
- Hoezen op ligbedden dagelijks verschoond.

Min:
- Schoonhouden kamer is matig.
- Schoonhouden toiletten in de openbare
ruimtes is voor verbetering vatbaar.

best hotel van turkije
2013 juli - 2013 augustus
met partner
8 augustus 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

ik ben hier voor de derde keer op rij geweest wederom was het een super vakantie. eten goed sinds dit jaar kan je buiten genieten van je ontbijt , lunch , diner, vloer aan het zwembad is mooier geworden. alles is perfect aan het hotel ik zou zeggen wil jij een onvergetelijke vakantie boek dan adam eve echt een aanrader

ps : eigenlijk niet geschikt voor kleine kinderen

Fantastisch
2013 mei - 2013 juni
met partner
1 juni 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prachtig hotel. Heerljke muziek bij het zwembad. Het zwembad boven en het strand, is voor als je van rust houdt. Genoeg eten en drinken overal. Superfeest gehad op de pier-steiger op het strand. Feesten in het "atrium" ook fantastisch. Discotheek ook echt hèlemaal van deze tijd als je van dance-trance-house houdt. Geen ouwe meuk of ouderwets interieur. Veel stelletjes. Geen groepen dronken jongeren. Kamers zijn ook waanzinnig. De bedden liggen prima. Heb heerlijke de hele week buiten op het balkon geslapen, waar ook een bed staat. We gaan in september weer terug. In éèn woord: het was een geweldige week!

Hotel ook voor singles?
MP vraagt:
30 maart 2013

Is dit hotel ook leuk als je alleen reist of single bent?

kokkie antwoordt:
13 mei 2013

hallo,
in dit hotel zijn heel veel stellen!!!
een enkel groepje vrienden kom je er tegen!

hoe zijn de bedden in de kamers
ingrid vraagt:
30 oktober 2012

zijn het harde bedden in de kamers of valt het mee. zijn het tweepersoonsbedden of 2 x 1 persoonsbedden?

kokkie antwoordt:
13 mei 2013

er zijn 2 1persoonsbedden
en ze liggen erg goed, tevens kun je kiezen uit een kussenmenu!!

Erg leuk party hotel
Happy
2012 augustus - 2012 september
met vrienden
30 september 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Super hotel
Leuke feesten
Eten goed
Leuke bediening

Nederlanders
Happy vraagt:
16 augustus 2012

Komen er in dit hotel behalve russen ook nog nederlanders??
Wij gaan eind augustus!

ted antwoordt:
24 september 2012

Erg weinig tenminste in de periode dat wij er waren, in juni, waren er hoofdzakelijk oostblokkers en maar een handjevol landgenoten.

geweldig
belg
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
18 juli 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

dit was onze 2de keer hier & het blijft ons bevallen.
we zijn ondertussen al 13x in Turkije geweest telkens ergens anders, maar dit is echt wel heaven on earth, hier vinden we vakantie.. niet om 6uur uit je bed om een mooi plaatsje aan het zwembad te hebben, de bedden aan het zwembad, geen overbodige animiatie maar wel genoeg, kortom we hebben al een groot stuk Turkije gezien (bijna alle badplaatsen) maar dit blijft de topper!

Trendy, zeer lekker eten, uitstekende service !
Bernard&Karine
2012 mei - 2012 mei
met partner
14 juni 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Speciaal en trendy hotel voor zij die houden van wat extravagantie. Design en minimalistisch. Main restaurant op hoog niveau. A la carte restaurants zeer goed.
Heel ontspannen sfeer en lounge/dance muziek.
De "big boss" Mr. Talha Gorgulu is vaak aanwezig in zijn hotel wat de reeds uitstekende service nog meer ten goede komt. (CEO van de Kayigroup )

Voor ons echt het beste hotel van Turkije ! We gaan er dan ook verschillende keren per jaar naartoe.

Super trendy hotel!
Vicky & Pascal
2011 - 2011
met partner
21 augustus 2011
 

Hotel Adam & Eve Belek,.. werkelijk "Heaven on earth"
Super trendy design hotel!
Het buffet was super, vlees, vis,dieet, pasta alles wat je wenst. Over de service was zeker niet te klagen en zeer vriendelijk. Idd heel Russisch gericht maar daar had je eigenlijk weinig of geen last van. Blijkbaar is de eigenaar toch wel een "Turk, eveneens eigenaar van Sky airlines" en die logeert daar ook!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Royal Adam & Eve*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Royal Adam & Eve*****



Andere Hotels in Belek / Aksu / Kadriye met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-01 09:50:22
0.094 sec

*