Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Oostenrijk > Tirol > Maurach > Hotel Mauracherhof***

Hotel Mauracherhof***
13 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Mauracherhof***

Algemene waardering7,5
Ligging t.o.v. pistes7,1
Service6,9
Eten8,0
Kamers8,0
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit7,3
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Mauracherhof*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Inmiddels al 7 keer geweest
Amieke en Janine
met oudere kinderen
18 maart 2010
Ligging t.o.v. pistes: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn nu onderhand al 7 keer in het hotel geweest en we komen zeker terug. Het bevalt ons prima. Het personeel is vriendelijk en de kamers zijn schoon. Het eten is goed.

Gezellig Hotel Toppertje
Fam Klasen
met jonge kinderen
26 februari 2009
Ligging t.o.v. pistes: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Leuk en gezellig hotel. Eten was goed en de kamers zijn prima. Voor het hotel de oefenweide van de skischool, heel handig als je met 2 dochters, 6 en 11 jaar voor het eerst gaat skiën.De eigenaar organiseert elke week een fakkeltocht en ook een leuke dansavond. Voor kinderen een fijn hotel. Ze doen niet moelijk als ze een keer druk of lawaaierig zijn.Al met al een hele fijne vakantie.

12 maart 2007
Ligging t.o.v. pistes: 7
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekend ontbijt en avondeten. Vriendelijk personeel. Ruime kamer. Er wordt een paar keer in de week 's avonds e.e.a. georganiseerd. Er is geen uitbundige apres-ski, maar als je van gezelligheid en rust houdt dan is het hotel zeker aan te raden. Helaas was er niet voldoende sneeuw in het dorp, kinderpiste ligt (bij voldoende sneeuw) nl. pal voor de deur

25 februari 2007
Ligging t.o.v. pistes: 8
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

zijn er nu voor de derde keer geweest.
alles ok. vooral mark de ober was erg aardig. jammer dat er niet zo veel sneeuw lag.

Frank
10 maart 2006
Ligging t.o.v. pistes: 5
Service: 3
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Hotel gaat wel, personeel redelijk aardig. In de krokusvakantie was het hotel gewoon vol. Het personeel kon het nauwelijks aan. Eten gewoon.Prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende. Maar dat kan heel persoonlijk zijn.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Mauracherhof*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Fam Schothorst
26 februari 2006
Ligging t.o.v. pistes: 8
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Het is echt een prima hotel,ik weet niet wat Henk gewend is, alles is prima in orde.maar ja smakem verschillen, maar zo negatief vind ik iets wat overdreven

10 januari 2006
Ligging t.o.v. pistes: 1
Service: 1
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
2

Het is een vreselijk Hotel. Personeel is erg onvriendelijk. Door een overboeking kwamen wij met zijn vieren in een zeer kleine kamer terecht. Links en recht van het grote bed moesten de kinderen op matrassen op de grond liggen wel kneus maar dit was natuurlijk niet de bedoeling. Na 3 dagen werd het pas opgelosd, zonder enige excussens van het Hotel. Eten niet zo bijzonder. Ligging ver van de piste. Altijd het oefenweitje ligt ideaal voor beginners

12 november 2005
Ligging t.o.v. pistes: 8
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Prima hotel.Aanrader voor gezinnen met kinderen.Goede service.We komen zeker terug voor de 4e keer.Het eten is goed.De skileraren zijn aardig.

Jet
23 september 2005
Ligging t.o.v. pistes: 5
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Hotel is prachtig, voor gezinnen met kinderen zeker. Jammer is wel dat het redelijk ver van het centrum en van de lift af is: je moet altijd met de bus. Oefenweide is tegenover, dus voor beginners is het een ideaal hotel! De oefenweide is alleen wel dicht buiten het hoogseizoen. Eten was heel goed, maar ja, dat is bijna overal in Oostenrijk. Personeel ook prima. Aanrader; neem een massage!

Bert Achten
14 september 2005
Ligging t.o.v. pistes: 7
Service: 7
Algemene waardering
8

Wij bezochten het hotel tweemaal en de eerste keer waren wij in feite tevreden over de ganse lijn. Vandaar dat wij er een 2e keer boekten.Bij onze aankomst echter werden wij zonder al te veel poespas naar een ander hotel verwezen. Na veel aandringen later door ons reisbureau bleek dat het overboekt was. Wij kwamen kwalitatief dan wel beter terecht in hotel "vier Jahreszeiten", maar het was nog niet helemaal afgewerkt en de gezelligheid liet er eerder te wensen over. Wij hadden niet om die verandering gevraagd en omwille van die minder correcte behandeling zijn wij er niet meer teruggekeerd.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Mauracherhof***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging t.o.v. pistes
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-25 14:38:14
0.21 sec

*