Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Hotel Blue Lagoon Resort*****

Hotel Blue Lagoon Resort*****
441 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Blue Lagoon Resort*****

Algemene waardering8,8
Ligging7,9
Service8,8
Eten8,7
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,5

Heeft u Blue Lagoon Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Blue Lagoon Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Super hotel!
Rina
2013 - 2013
met jonge kinderen
31 juli 2013
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
 

Wij zijn eind juni geweest en in 1 woord super!Wij hadden een junior suite, dat is echt aan het zwembad,omdat we een baby bij hadden was dit ideaal.De kamer was heel ruim zelfs met inloop kast! Werd elke dag schoongemaakt en schone handdoeken. Ook voor het zwembad kon je elke dag schone handdoeken halen. De handdoeken haalde ze 's ochtends van de bedjes weg, waardoor er om 9 uur nog plaats genoeg was. Het is een groot resort maar genoeg plaats voor iedereen. Echt heel lekker eten en elke dag een ander buffet. Ook de andere restaurants waren heerlijk. Het nieuwe water park is ook leuk alleen mis je daar een diep zwembad. Het park ziet er heel goed bijgehouden uit echt als nieuw.Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Leuke animatie team! Bezigheden voor jong en oud en leuke shows 's avonds.met een kinderwagen of rolstoel zou ik wel begande grond vragen dit ivm geen liften en veel trapjes

Voor de 3e keer grandioos !!!
Peter en Marlies
2013 mei - 2013 mei
met partner
13 juni 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Voor de 3e keer (mei 2013) in Blue Lagoon Resort (Adults Only gedeelte)geweest en wederom zeer goed:heerlijk eten, veel rust en enorm aardig personeel, speciaal Dionisis Galanopoulos in het Italiaanse Restaurant. Hij was lief, aardig en behulpzaam.
Complimenten voor de koks in de restaurants !Wij komen graag nog eens terug.

Peter en Marlies

Glijbanen?
Rina van Vark vraagt:
14 mei 2013

Hallo,

Kan iemand ons vertellen of de 'grote' glijbanen ook daadwerkelijk gebouwd zijn nu.
We zitten te denken om erheen te gaan.
Heeft iemand nog een tip waar in het complex te zitten met een baby van dan 10 maanden?
Is een gewone kamer goed of zijn er ook nog niet gerenoveerde kamers?

Groeten Rina

reserveren hoofdrestaurant
inge vraagt:
3 mei 2013

welke uren kan je kiezen om te eten
in het hoofdrestaurant en moet dit dan het hele verblijf hetzelfde uur zijn?

marg antwoordt:
5 juni 2013

je mag eten wanneer je wilt wij zijn juni 2012 er geweest en hebben nooit een tijd hoeven op te geven voor het eten

Inge antwoordt:
5 juni 2013

Bedankt voor uw reactie.
Geldt de lange broek voor de mannen enkel bij het avondeten?
Onze zoon is 14jaar; moet hij dit ook?Groeten
Inge

wifi
F zochorek vraagt:
24 april 2013

is wifi gratis??

nikki antwoordt:
14 juli 2013

Nee de wifi is niet gratis. Je kunt een kaart kopen voor 24 uur

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Blue Lagoon Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

reserveren hoofdrestaurant
Inge vraagt:
4 april 2013

Moet je opgeven welk uur je in het hoofdrestaurant wil gaan eten?

mario antwoordt:
18 april 2013

ja dat is verplicht bij het binnen restaurant

Ine antwoordt:
20 april 2013

Welke uren kan je kiezen en moet dit
dan elke dag hetzelfde uur zijn,

Eten
Tonnie vraagt:
16 december 2012

Is er hier 's-avonds ook showcooking of alleen eten uit de warmhoudbakken.

2 x geboekt en komen er niet meer terug antwoordt:
30 maart 2013

Zo goed of geen cooking, alles in bakken , wordt wel goed aangevuld , verwacht geen fijne keuken. Geen 5 ster waard . Drank s avonds buiten restaurant in bekers

Hotel mist finesse van 5 sterren
Arie en Ingrid
2012 oktober - 2012 oktober
met partner
29 oktober 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij hadden Grecotel Imperial Thalasso geboekt. Zijn door de touroperator omgeboekt naar dit hotel. Zeker niet gelijkwaardig! Complex is heel massaal, kamer (zeezicht) is niet ruim en summier ingericht, eten is niet slecht maar ook iet bijzonder, van cocktails zul je niet dronken worden en ook 's avonds drank in plastic bekers. Het is geen slecht hotel maar mist de finesse van een 5 sterren hotel. Wel schoon en personeel is heel vriendelijk. Kortom wel een goed 4 sterren hotel.

Blue Lagoon Resort of Village
Inge vraagt:
17 oktober 2012

Hallo,
Volgende zomer zouden we met onze zoon 14 graag Kos bezoeken.
Wat nemen we best het Resort of Village; er is wel een redelijk prijsverschil vind ik.
Kan men snorkeltrips maken?

Mia Dennig antwoordt:
13 januari 2013

Hallo Inge ,wij komen al jaren in Blue Lagoon Resort,we vinden het er heerlijk,ook onze dochter van 14 gaat ieder jaar graag mee. Village vonden wij teveel van Kosstad afliggen,toch wel zo'n 45 minuten,en daar vandaan rijden er geen bussen, dus ben je afhankelijk van een taxi. We hebben voor dit jaar ook weer geboekt. Gr. Mia...

1 ster te veel
m&m
2012 september - 2012 september
met partner
5 oktober 2012
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 8
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

vraag alleszins op voorhand om niet in blok 1OOO te zitten , bad is 30 CM op 1M lang ,vier kante wasbak zonder meubel om toiletgerief te plaatsen,drank s avonds in plastiek bekers en water in flesjes te betalen en dit voor een 5ster ,eten prima ,drank en cocktails flauw afkooksel /te veel opgelijnd,ben er nu voor de 2é keer geweest maar zal de laatste zijn

Geef hier uw beoordeling van Hotel Blue Lagoon Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Blue Lagoon Resort*****



Andere Hotels in Kos-Stad / Lambi e.o. met beoordelingen

Heel goed

Continental Palace**** | 8,2

Goed

Aegean View**** | 7,7

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-24 08:52:00
2.509 sec
vakantie