Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Hotel Blue Lagoon Resort*****

Hotel Blue Lagoon Resort*****
441 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Blue Lagoon Resort*****

Algemene waardering8,8
Ligging7,9
Service8,8
Eten8,7
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,5

Heeft u Blue Lagoon Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Blue Lagoon Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Geweldig resort
Gerda Veenhof
2014 augustus - 2014 augustus
met vrienden
31 augustus 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Een aanrader dit resort! Een mooi,ruim, schoon resort! De kamers zijn schoon en je krijgt elke dag schone handdoeken! Het eten is heerlijk en voor elk wat wils! Vooral eten in het Italiaanse restaurant is top! We hebben erg genoten en gaan zeker nog eens terug! De plastic bekers moeten ze alleen bij zwembad gebruiken en niet bij de bars! Het personeel was vriendelijk! Naar kosstad fietsen vanuit dit resort is goed te doen! Elke dag scheen het zonnetje wat wil je nog meer? Wij zeer tevreden!

drank op het strand en handdoeken..
Ton Muijtjens vraagt:
12 augustus 2014

Is er op het strand ook een bar en hoort dit ook bij de allin of is dit extra. Wat is handdoekenservice nu precies. Wie kan ons een antwoord hierop geven, wij gaan er 4 september heen. Bedankt alvast, Ton

aomm antwoordt:
20 september 2014

Wij zijn er geweest en weten het antwoord nu,

Op het zandstrand staan bedjes met dikke kussens. Prijs voor 2 bedjes met parasol is € 5.-. Volgens de barman daar komt dit omdat het strand vande gemeente Kos is en dat het Hotel hiervoor moet betalen. Verder zijn de drankjes en de broodjes ham/kaas gratis. Handdoeken zijn op het resort te krijgen tegen inlevering van de handdoek kaarten. Het is een zandstrand en als je de langzaam aflopende zee in loopt liggen de eerste meter wat stenen, verder lopen en als je knieen nog droog zijn heb je een zandbodem.

zandstrand?
martijn vraagt:
27 april 2014

Wij zijn hier 3 jr. Geleden geweest en het was geweldig op het strand na (stenen)We willen er nu weer naartoe, maar kan iemand ons vertellen of het strand inmiddels is voorzien van zand en dus leuk voor kinderen is om er in te lopen. Was destijds niet te doen door alle grote stenen.
Over het resort niks dan goeds.

Super hotel!
Rina
2013 - 2013
met jonge kinderen
31 juli 2013
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
 

Wij zijn eind juni geweest en in 1 woord super!Wij hadden een junior suite, dat is echt aan het zwembad,omdat we een baby bij hadden was dit ideaal.De kamer was heel ruim zelfs met inloop kast! Werd elke dag schoongemaakt en schone handdoeken. Ook voor het zwembad kon je elke dag schone handdoeken halen. De handdoeken haalde ze 's ochtends van de bedjes weg, waardoor er om 9 uur nog plaats genoeg was. Het is een groot resort maar genoeg plaats voor iedereen. Echt heel lekker eten en elke dag een ander buffet. Ook de andere restaurants waren heerlijk. Het nieuwe water park is ook leuk alleen mis je daar een diep zwembad. Het park ziet er heel goed bijgehouden uit echt als nieuw.Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Leuke animatie team! Bezigheden voor jong en oud en leuke shows 's avonds.met een kinderwagen of rolstoel zou ik wel begande grond vragen dit ivm geen liften en veel trapjes

Voor de 3e keer grandioos !!!
Peter en Marlies
2013 mei - 2013 mei
met partner
13 juni 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Voor de 3e keer (mei 2013) in Blue Lagoon Resort (Adults Only gedeelte)geweest en wederom zeer goed:heerlijk eten, veel rust en enorm aardig personeel, speciaal Dionisis Galanopoulos in het Italiaanse Restaurant. Hij was lief, aardig en behulpzaam.
Complimenten voor de koks in de restaurants !Wij komen graag nog eens terug.

Peter en Marlies

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Blue Lagoon Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Glijbanen?
Rina van Vark vraagt:
14 mei 2013

Hallo,

Kan iemand ons vertellen of de 'grote' glijbanen ook daadwerkelijk gebouwd zijn nu.
We zitten te denken om erheen te gaan.
Heeft iemand nog een tip waar in het complex te zitten met een baby van dan 10 maanden?
Is een gewone kamer goed of zijn er ook nog niet gerenoveerde kamers?

Groeten Rina

reserveren hoofdrestaurant
inge vraagt:
3 mei 2013

welke uren kan je kiezen om te eten
in het hoofdrestaurant en moet dit dan het hele verblijf hetzelfde uur zijn?

marg antwoordt:
5 juni 2013

je mag eten wanneer je wilt wij zijn juni 2012 er geweest en hebben nooit een tijd hoeven op te geven voor het eten

Inge antwoordt:
5 juni 2013

Bedankt voor uw reactie.
Geldt de lange broek voor de mannen enkel bij het avondeten?
Onze zoon is 14jaar; moet hij dit ook?Groeten
Inge

wifi
F zochorek vraagt:
24 april 2013

is wifi gratis??

nikki antwoordt:
14 juli 2013

Nee de wifi is niet gratis. Je kunt een kaart kopen voor 24 uur

reserveren hoofdrestaurant
Inge vraagt:
4 april 2013

Moet je opgeven welk uur je in het hoofdrestaurant wil gaan eten?

mario antwoordt:
18 april 2013

ja dat is verplicht bij het binnen restaurant

Ine antwoordt:
20 april 2013

Welke uren kan je kiezen en moet dit
dan elke dag hetzelfde uur zijn,

Lees nog 1 antwoord
Eten
Tonnie vraagt:
16 december 2012

Is er hier 's-avonds ook showcooking of alleen eten uit de warmhoudbakken.

2 x geboekt en komen er niet meer terug antwoordt:
30 maart 2013

Zo goed of geen cooking, alles in bakken , wordt wel goed aangevuld , verwacht geen fijne keuken. Geen 5 ster waard . Drank s avonds buiten restaurant in bekers

Geef hier uw beoordeling van Hotel Blue Lagoon Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Blue Lagoon Resort*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-21 02:00:38
0.595 sec

*