Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Belvedere***
124 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Belvedere***

Algemene waardering8,0
Ligging7,8
Service7,7
Eten8,3
Kamers7,3
Kindvriendelijkheid8,5
Prijs/kwaliteit8,3
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Belvedere*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

kan ik een maaltyd of ontbijt los bestellen
aafje vraagt:
23 augustus 2014

kan ik ter plekke ook een maaltyd bestellen
en wat zijn de kosten voor een lunch en wat kost een ontbijt
ik ben namelijk op bacis van half pension bij jullie vanaf 13 september en zou graag de dag van aankomst s,morgens willen ontbijten

aanrader ook met kinderen
eddy
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
30 juli 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

mooi en goed hotel( prijs kwaliteit)
kamers prima (zeer proper)
eten zeer lekker (buffet zeer veel keus)

Wie gaan er nog meer?
Jill Bril vraagt:
22 juni 2012

Wie gaan er toevallig naar dit hotel rond 4 juli? (gericht op jongeren)

Groetjes,
Jill

mirian antwoordt:
23 juni 2012

Wij zitten in dezelfde tijd, maar je zit vast niet op ons gezinnetje te wachten.;-) Maar je gaat vast mensen ontmoeten.

glutenvrij eten
anita heesakkers vraagt:
17 juni 2012

Goedemorgen dames, heren,

Is het mogelijk om in hotel Belvedere glutenvrij te eten? Mijn dochter van 12 jaar heeft een glutenvrij dieet.

Met vriendelijke groet,
Anita Heesakkers

lange broek
gabrielle vraagt:
2 juni 2012

mogen de mannen met korte broek in het restaurant van het hotel gaan eten

katja antwoordt:
11 juni 2012

Wij zijn vorig jaar geweest en gaan dit jaar weer en een korte broek mocht.

gabrielle antwoordt:
11 juni 2012

Bedankt Katja
grtjes

Lees nog 2 antwoorden
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Belvedere*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

gewoon te gek
kevin
2011 augustus - 2011 september
met jonge kinderen
2 september 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

het was zalig! alles was er netjes, lekker eten, de bedden waren prima... Een mens heeft toch niets meer nodig! nog een pluim voor de dames van het animatieteam xxx

goed hotel
katja
2011 juli - 2011 juli
met oudere kinderen
5 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Een prima hotel. het eten was elke dag weer prima volop keuze.
Zwembad prima alleen wat weinig parasols.
Animatie team een dikke pluim.
Kamers goed schoongehouden, alleen het personeel in het restaurant mocht wat vriendelijker kijken.
Volgend jaar zeker weer.

goed hotel
henk en margo
2011 mei - 2011 mei
met partner
31 mei 2011
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

goed hotel wel wat verouderd eten zeer smakelijk genoeg keus zeer goede bedden komen zeker terug

spa/zwembad binnen
E.Cornelissen vraagt:
23 maart 2011

wie kan ons vertellen of er ook gebruik gemaakt kan worden door kinderen van de spa/bubbelbad binnen en wat de kosten daarvan zijn!
Wij willen graag in april gaan. Is er ook nog wat leuks te doen voor de kinderen.

super hotel!
Ingrid en Philip
2010 juli - 2010 juli
met jonge kinderen
22 augustus 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij( twee volwassenen, twee kinderen, 10j/9 j) verbleven 17 dagen in dit prachthotel! Prijs/kwaliteit het beste wat we ooit hadden. Het personeel was zeer vriendelijk, het animatieteam deed enorm zijn best om iedereen ter wille te zijn, zowel de volwassenen als de kinderen, ook veel afwisseling. Inderdaad weinig Engels (behalve de vriendelijke meneer bij de eetzaal, zelfs Nederlands) maar met een beetje vriendeijkheid van beide kanten bereik je ook veel. Het eten vonden wij ook super lekker : elke dag volop keuze bij het buffet (ook kinderbuffet)of vers gebakken vlees/vis/pizza, ook regelmatig met thema's waarbij er dan extra lekkere dingen voorzien werden. De kamers waren netjes, proper, vrij klein voor vier personen maar ok. Zwembad : proper, mooi, netjes. Zeker een aanrader wat ons betreft !!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Belvedere***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Belvedere***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-01 18:15:51
0.285 sec

*