Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Pretpark Movie Park Germany
42 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Pretpark Movie Park Germany

Algemene waardering6,8
Ligging-
Service-
Eten-
Kamers-
Kindvriendelijkheid-
Prijs/kwaliteit-

Heeft u Movie Park Germany bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Marcel Vos
2011 augustus - 2011 augustus
met jonge kinderen
31 augustus 2011
Algemene waardering
3

In 1999 zijn ik en mijn vrouw ook een aantal malen in het park geweest, inmiddels zijn we wat ouder en zijn we met mijn eigen kinderen het park bezocht want toen was het een voorbeeld park. Maar wat er toen was, restaurant met bediening op rolschaatsen in de 60er jaren stijl is niet meer, is nu buffet waar je zelf alles moet ophalen met matig voedsel. Ik zei tegen de vrouwlijke kok daar waar de rolschaatsen waren gebleven. want dat destijds iets unieks wat bijvoorbeeld EUROPA park heeft met de "food loop " restaurant, modernisering zei de vrouw, ai ai het park was destijds uniek en nu absoluut niet meer vergeleken met andere parken is dit nu een speeltuin. het park is overgenomen is kampt met teruglopende bezoekersaantallen, vandaar de vele äkties met toegangsbewijzen en hotelaanbiedingen. Europa-park integen heeft nooit geen akties maar heeft wel 5 miljoen bezoekers per jaar.

The Rocket
2010 april - 2010 april
met jonge kinderen
4 maart 2011
Algemene waardering
9

Was er met vrouw en kids ( 6 & 8 jaar op dat ogenblik ). 2 Dagen super geamuseerd , alle attracties gedaan en shows en optredens en dus zeker genoten van dit weekendje.
Ook de kids vonden het geweldig en noemden het meteen miniDisney maar met minder lange wachttijden dan :).
Eten en drinken is er idd duur maar je kan zelf voorraad meenemen waarvan niets gezegd word dus die keuze maak je zelf.
Wij gaan volgend jaar terug waarschijnlijk.

Chantal
met jonge kinderen
14 juli 2010
Algemene waardering
8

Leuk park. Wij waren er net voor het hoogseizoen. Redelijk druk, nergens echt lang hoeven wachten. Wel vond ik het jammer dat in Nick land een aantal attractries om de beurt open gingen. Er waren er dus steeds een aantal dicht omdat er dan minder personeel hoefde te werken, beetje jammer. Wij betalen nu net zoveel als in het hoogseizoen, en dan is wel alles open. Maargoed, nog 1 minpuntje vond ik de openingstijd. Er staat dat het park tot 18.00 uur is geopend, maar de meeste attracties gingen al tussen half 5 en 5 uur dicht!!! Om 6 uur was alle horeca al schoongemaakt en de meeste gesloten. Alleen de souvenirs-shopjes, die bleven wel open! Ook een beetje jammer dat het zo moet. Verder is het echt een leuk gevarieerd park. leuke attracties voor diverse leerftijden.

romeo
met partner
14 juni 2010
Algemene waardering
5

Ik ben 21 jaar. Ik deed er 2 uur over van rotterdam naar moviepark. In de park zelf, was er maar 1 achtbaan dat nog dat lekkere gevoel in je buik geeft. Voor de rest is het echt een kinderpark. De leukste was dus die ene achtbaan met je benen los en de stuntshow en de weg ernaartoe waarop je de snelheid van je auto mee kunt uittesten. Probeerde nog een middelgrote beertje te winnen met een nederlands shirtje, ging naar huis met een kleine beertje met south africa erop. Ik ga pas weer terug als ik zelf kinderen heb. Dan is het wel leuk. Ik zou maar beter zelf een beetje eten meenemen, eten in de park is duur en niet eens zo lekker. Wat ik aanraad is erna nog misschien naar de bekendste en grootste winkelcentrum van duitsland, oberhausen te gaan dan is het ongeveer 10 minuten rijden vanaf de park. Ik heb echt lekker gegeten daarzo, de zogenoemde coca cola oase.

Peter K.
met jonge kinderen
15 oktober 2009
Algemene waardering
7

Vergeet het "Movie" thema, met het vertrek van MGM is dat dus losgelaten.
Wij vonden het een plaats zonder "ziel", eigenlijk best wel wat verlopen, helaas.
Zoon van 5 vond het meeste prachtig trouwens...
Het park kan absoluut totaal niet in de verste verte in de schaduw staan van de Disney parken, maar voor een dagje vertier met de kids is het niet onaardig.

Claudia Nieuwkerk
met jonge kinderen
15 augustus 2009
Algemene waardering
9

GEWELDIG!!
Ik ben een echte Disney freak maar voor kinderen is dit park veel vriendelijker.
Prijzen zijn vergelijkbaar me de prijzen in Nederland.

DID
met jonge kinderen
7 mei 2009
Algemene waardering
7

Wij waren er op een bewolkte dag met soms een buitje, met 3 kinderen van 7, 9 en 11 jaar. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, geen wachttijden ivm minder goed weer, alle attracties geopend. Punt van kritiek: de hele dag geweest, maar halverwege de middag alles eigenlijk al gezien. Bovendien was de Shrek-film kapot (tot 3 x toe), helaas. Park is wel verzorgd, schoon en netjes.

unger
met jonge kinderen
23 september 2008
Algemene waardering
7

leuk park,zeker nickland is voor de kleinere boven de 1 meter heel leuk.
Ze moeten alleen niet te bang zijn uitgevallen,of snel misselijk want blijf dan maar thuis!!Toen wij er waren op zaterdag was het gezellig druk en konden bijna overal gelijk in.buiten nickland is het park voor kids onder de 7 verder niet echt geschikt,ze mogen dan ook nergens in,ze zijn heel streng op lengte(wel goed,veiligheid boven alles)de stuntshow was grappig maar weinig stunt,voor kleine kinderen best angstig ,veel schieten en groot vuur.eten en drinken waren iets duurdere prijzen,hadden zelf eten en drinken bij ons ,is geen probleem,is geen controle op.

Ria
met jonge kinderen
22 september 2008
Algemene waardering
9

Héél erg leuk.We waren op een zondag in september,en het was er gezellig druk.Nergens langer dan 10 min.wachten!
De attracties zijn erg leuk,en voor iedereen wel wat.
Het nieuwe Nickelodeon land is erg leuk voor de kleinere kinderen,maar de Dora wildwaterbaan(waar je zéker nat wordt) mocht wel voor iets kleinere kinderen zijn!!
Het eten en drinken is erg duur,parkeren weer niet.
Wel een aanrader voor een geslaagd dagje uit.

Annelies
met vrienden
22 september 2008
Algemene waardering
10

In 1 woord: super!!!
Ik heb een geweldige dag gehad, we waren met 4 meiden en 4 jongens leeftijd rond de 25 jaar.
We hebben er met de meiden wat af gegild, haha!
Maar we hadden het weer mee en het was ook niet zo druk.
Ik kan me voorstellen dat als je lang moet wachten voor een attractie dat je dan wel baalt.
De show was ook leuk, alleen jammer dat ie (uiteraard) in het Duits was, versta ik namelijk geen klap van!
Ohja, er was 1 waterattractie bij waar je echt heel erg nat werd, ik had een poncho mee maar dus niet aan gedaan, dom!
Verder van mij een dikke 10!

Geef hier uw beoordeling van Pretpark Movie Park Germany

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Pretpark Movie Park Germany



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-01 00:29:59
0.163 sec

*