Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Camyuva (bij Kemer) > Hotel Simena Sun Club*****

Hotel Simena Sun Club*****
52 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Simena Sun Club*****

Algemene waardering9,1
Ligging8,9
Service9,2
Eten8,6
Kamers8,6
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit9,0

Heeft u Simena Sun Club***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
leeftijdgenootjes
bianca vraagt:
8 mei 2014

Begin juli 2014 gaan ik hier naartoe met 2 kinderen 11(jongen) 14(meisje). Zijn er andere families die gaan met kinderen in ongeveer dezelfde leeftijd.

telefooncel
ALAIN vraagt:
27 juni 2013

staat er in de buurt van het hotel een telefooncel?

Ammeg antwoordt:
19 juli 2013

Geen idee.Wel op kleine afstand van het hotel een dorpje met allemaal winkeltjes.Zal ook wel een mogelijkheid tot bellen zijn.

karin antwoordt:
19 mei 2014

Op het park staat een telefooncel buiten de receptie. Voor telefoonkaarten. Buiten in het dorpje staan er op iedere hoek telefoon cellen.
Verder is er wifi op het park, dus met een ipad ofzo gratis skype of msn

badkamer
ria vraagt:
22 mei 2013

wat is er allemaal in de badkamer aanwezig , shampoo en zo ?

Ammeg antwoordt:
3 juni 2013

Alles aanwezig ,zelfs badmuts.

ria antwoordt:
3 juni 2013

dank je wel

Lees nog 1 antwoord

excurtiebureau
SABINE vraagt:
20 mei 2013

is er in de buurt een excurtiebureau waar men trips kan boeken??

Jadi antwoordt:
25 mei 2013

sabine is in het dorpje Chamyuva aanwezig stuk goedkoper!!! en maar klein stukje wandelen

Vakantie
Carolina vraagt:
18 februari 2013

Hallo wij gaan 30 juni naar simena sun club voor 12 dagen met meisje van 12 en jongen van 8 zijn er og meer nederlanders die gaan in die tijdt ?

Groetjes carolina

John antwoordt:
19 februari 2013

Hallo Caroline,

Je bent niet de enige dan, wij gaan op 28 juni
met een dochter van dan 15.
Lees hier veel goede reacties, we verheugen
ons er op.

Ronald antwoordt:
22 februari 2013

Hallo Carolina,

Wij gaan 6 juli naar simena, met een zoon van 10 en een zoon van 8.

Groeten Ronald en Jeanine

Lees nog 8 antwoorden
wat kosten de a la cart restaurants?
nadine vraagt:
21 januari 2013

Hallo,

Wij willen naar dit hotel maar zag dat je de a la carte restaurants moet bij betalen ....hoeveel is dit? en het drinken moet je zowiezo betalen bij de a la carte restaurants he....
hopelijk kan iemand me antwoord geven.

groeten nadine

gemma.moers antwoordt:
13 februari 2013

Hoi,

Afgelopen zomer daar geweest. A la carte gratis 1x per week en drinken ook. Mooi resort , zeer schoon. Gaan dit jaar weer terug. Alleen weinig Nederlanders of Belgen.

Gemma

Jadi antwoordt:
15 februari 2013

hallo nadine

er zijn 4 a la carte restaurants waarvan je bij een (oosters/sushi) bij moet betalen de andere zijn gratis zoals mijn voorganger ook al aangaf incl. drinken en 1x per week.
Veel plezier Het is ons enorm goed bevallen zo goed dat wij dit jaar weer gaan en dat terwijl wij ieder jaar iets anders willen!!

Eten
Carolina vraagt:
14 november 2012

Hallo wij hebben geboekt voor
2013 bij simena sun club in kemer kan iemand mij vertellen of er daar ook mayonaise aanwezig is afgelopen jaar miste mijn kinderen en ik dat enorm dus voor dat ik het zelf mee ga neemen dacht ik ik stel mijn vraag hier eerst maar op vakantie reiswijzer.

Gr.carolina

Bert antwoordt:
13 januari 2013

Hoi Carolina,

Ze hebben mayonaise in spuitflessen. Ze staan bij de salades. Veel plezier daar. Super accomodatie. We gaan zelf ook weer dit jaar.

Groet, Bert

Carolina antwoordt:
18 februari 2013

Hoi bert,

Dank je wek scheelt weer bagage

Lees nog 1 antwoord
Hoe vaak wisseling vd handdoeken
CB vraagt:
19 oktober 2012

Wij vertrekken morgen richting Simena Club.
Ik las dat er een badhanddoeken service is.
Maar hoe vaak is de wisseling vd handdoeken op de kamer? Dagelijks?

Penny antwoordt:
22 oktober 2012

Strandhandoek kan je een keer per dag wisselen met een pasje.. Handdoeken op de kamer elke dag

karin antwoordt:
26 januari 2013

Je krijgt bij het inchecken een pasje.
Je kan 1 x per dag je handdoek wisselen.

uitstapjes?
olivier vraagt:
28 juli 2012

Ik ga in augustus naar simena sun club en vroeg me af of er uitstappen of bezichtingen zijn die je zeker moet doen?

Ina K. antwoordt:
29 juli 2012

Vanaf Simena SUn Club met de dolmos naar Phaselis Ruines ca.10 minuten,E.150 per rit ( kan in euros betalen), alleen bij Phaselis moet je in lira betalen, TL.8 entree. Niet vergetten zwemkleding en snorkel etc mee te nemen..

nog 18jarigen die 16-30 augustus gaan?
Iris en Stephanie vraagt:
28 januari 2012

Hey,

Ik ga deze vakantie met nog iemand naar dit hotel. Zijn er nog 17-18 jarigen die in dezelfde periode gaan (16-30 augustus) en is er iets tofs te doen?

Grtz Iris en Stephanie

Geef hier uw beoordeling van Hotel Simena Sun Club*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Simena Sun Club*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-23 17:21:04
0.215 sec

*