Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Arcanus Side Resort*****
392 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Arcanus Side Resort*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,4
Service8,7
Eten8,7
Kamers8,9
Kindvriendelijkheid8,9
Prijs/kwaliteit8,6

Heeft u Arcanus Side Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
het weer
wim van dinteren vraagt:
15 december 2014

Kan iemand vertellen of het wat de temperatuur betreft te houden is in augustus in Side????

Miche antwoordt:
3 februari 2015

hallo Wim,

Dit hangt af van jaar tot jaar. In 2013 was het zalig (rond 35°C)niet te warm. Vorig jaar begin juli was het 40°C en kon je niet in de zon liggen en zelfs onder een zonneparaplu voelde je de zon branden op de huid.
Maar het is er heerlijk, lekker eten, zon, zee en vriendelijke mensen, ideaal dus voor vakantie.

Arcanus kan veel beter
14 mei 2014
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 1
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
5

"+" mooi hotel, mooie kamers, alles nieuw, alles proper, vriendelijk, super hotel mits...
"-" kwaliteit eten is zéér zwak, geen smaak,
geen kruiding, goedkope produkten
tip ; reserveer a la carte restaurants eerste dag, want plaatsen zijn beperkt
er is ook een goede bar met internat. dranken
verdoken -> gang met laag plafond naast italiaans restaurant.
pier was open 2 mei 2014, zwem pantons niet

Zeker niet twijfelen
jong koppel
20 september 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Een zeer goed hotel. Het eten was lekker en gevarieerd. Zeker het Italiaans restaurant moet je eens uitproberen. Je moet het wel al reserveren in het begin van je vakantie, want het is snel volgeboekt. Het personeel was zeer vriendelijk en doen hun werk goed. In het hotel zitten weinig Russen maar wel veel Duitsers. Het animatieteam doet zijn best maar zijn wel met te veel. Eind dit jaar krijgt het hotel een naamsverandering. Ooit wil ik zeker nog eens terugkeren naar dit hotel.

Een leuk, levendig hotel
Maureen
14 juli 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

We zijn naar dit hotel geweest eind juni 2013. We waren een beetje bang van de laatste negatieve reacties maar vonden dit niet terecht.wij hebben ons goed geamuseerd en waren heel tevreden. Het eten was lekker en gevarieerd, het hotel was goed onderhouden en proper. We zijn naar het italiaans restaurant geweest en is een aanrader. Er waren veel gezinnen met kleine kinderen. In augustus is het waarschijnlijk heel druk.

nooit meer
21 mei 2013
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 1
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
5

Dit is een echt selfservice hotel, alle dagen kip en kalkoen, als er eens rundsvlees was werd deze hoop vergroot met in klompjes gesneden aardappelen, dus een echt eenpansgerecht waar zeer weinig vlees in te vinden is, dit hotel voert volgens mij zware besparingen door, weinig personeel ( die wel vriendelijk waren) en alles zelf af te halen van koffie s 'morgens bij ontbijt als uw drinken aan de bar overdag alsook s' avonds,
Voor mij komt dit hotel niet in aanmerking voor zijn vijfsterren en zien ze mij daar nooit meer terug

Prima all inclusive
R Lieben
13 mei 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prima in orde, schoon, hygiene OK, mooie ligging aan het strand met een grote zon/zwempier de zee in. Ruime etenskeuze waarbij veel extras ook gratis zijn (losse ijsjes, taart enz). Zeer vriendelijke personeel dat hard werkt en overal oog voor heeft. Animatieteam is zeer actief, in orde en internationaal. Zwemspeelzaken zijn wat beperkt (2 glijbanen die lang niet altijd open zijn). Niet het grootste of nieuwste all inclusive park, maar verder prima voor een relax / watersport vakantie.
side / manavgat met taxi (8-10 euro) of dolmus (1-2 euro)goed bereikbaar. Vond kleding e.d. in dit gebied wel wat duurder dan in bv Kusedasi en de verkopers vrij irritant, dat is jammer.

supper
annemie
11 mei 2013
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

alles dik in orde een aanrader;geen russen in hotel;een topper

hardlopen
desiree vraagt:
8 mei 2013

is rond hotel asteria sorgun mogelijkheid om hard te lopen?

patrick antwoordt:
11 mei 2013

wij gingen in het pijnboombos aan de overzijde lopen en als je het hotel buitenkomt en naar links gaat kan je via de brede voetpaden ook lopen

R Lieben antwoordt:
13 mei 2013

Dat kan volgens mij prima, bosrijk gebied, ochtendloopje langs strand kan ook. Maar pas op de temperaturen. Medio mei hadden we al 34 graden.

Prijsverschil
Baeke Mariette vraagt:
26 januari 2013

Hallo

Bij het vergelijken van de prijzen, tussen Jet Air-Sunjets-en Sun Web is er met Sun Web een groot prijsverschil, heeft iemand ervaring met Sun Web?

Dank u voor uw antwoord
Mariette

leny antwoordt:
1 februari 2013

Sunweb is samen gegaan met sudtours. Dus goed te vertrouwen...

markt Manavgat
paul vraagt:
3 december 2012

Hoi, kan iemand me vertellen of dit hotel ver van Manavgat ligt want ik hoor dat daar wekelijks een mooie markt is + bereikbaar met dolmus en hoelang duurt deze rit ongeveer?(kindje mee op vakantie, vandaar deze vraag)?

Ik lees goeie en slechte punten over dit hotel. Is het werkelijk verouderd?
Alvast vriendelijke dank voor de reactie.

Patrick antwoordt:
18 december 2012

de markt van Manavgat ligt op een 20 tal minuten van het hotel per dolmus, met taxi (standplaats voor het hotel) uiteraard sneller. Het is niet meer het recentste hotel maar men heeft door de jaren heen wel wat renovaties gedaan, vorig jaar is ook alle vloerbedekking in de kamers vervangen

Geef hier uw beoordeling van Hotel Arcanus Side Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Arcanus Side Resort*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-07-02 14:32:22
0.67 sec

*