Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Appartement Agela***

Appartement Agela***
88 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Agela***

Algemene waardering7,9
Ligging8,0
Inrichting7,3
Hoeveelheid ruimte8,4
Kindvriendelijkheid7,4
Prijs/kwaliteit7,9
Goed appartement
Jansen
15 december 2010
Ligging: 7
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We zijn net terug van een weekje Kos, en het is ons daar goed bevallen. Ruime appartementen en alles netjes schoon. Wel erg kleine douche maar dat moet je maar voor lief nemen. Ook BVN, maar de service aan het eind van het seizoen was wat minder. Maar voor de rest een goed appartement

positief
15 december 2010
Ligging: 8
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

alleen maar positief, grote balkon ruime app. en voldoende kastruimte. Voor luxe douches moet je thuisblijven, je bent in griekenland. Bedden iets minder en geluidsoverlast heb je zelf ook in de hand, bv stoelen optillen,deuren vasthouden, toilet niet onnodig snachts doortrekken en rekening met elkaar houden!!
Fijne vakantie hier!!

Wat is Kos-Stad geweldig!
Sabrina de Vries-Muus
15 december 2010
Ligging: 7
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij verbleven 2 weken in dit appartement met een groep met de leeftijden van 1 jaar tot 53 jaar. Het kinderbedje stond al klaar toen we aankwamen. Een prima kinderzwembadje en zelfs een klein liftje zodat je met de buggy naar boven en beneden kan. De schoonmaaksters zijn erg vriendelijk en de Nederlandssprekende receptioniste is erg hulpvaardig en de nachtwaker staat er altijd als je na het stappen terug komt,of hij ligt op de bank, haha!Wij vonden het goede bedden en er zijn voldoende handdoeken.De keuken is voorzien van alle nodige spullen,maar niet voldoende om uitgebreid te koken.Supermarkt op 50m.Het centrum is 10-15 min lopen langs de boulevard, heerlijk! Uitgaan is top,een lange gezellige bar-street.Het eten aan de boulevard bij de grote terrassen is minder goed,verder erg goed gegeten.Een aanrader is Jim Jumbo en De Haan! Ik zou graag nog eens terug willen naar Kos

Prima plek
Johan
15 december 2010
Ligging: 7
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn er twee weken geweest en hebben het er prima naar onze zin gehad. Het was niet echt heel schoon, maar daar moet je maar een beetje doorheen prikken. Aan de achterkant zit trouwens naast de supermarkt een geweldig eet tentje. Het ziet er niet uit en ze hebben maar 1 gerecht op de kaart staan!!! Voor 5,95 heb je een heerlijke maaltijd in een echte Griekse sfeer. De afstand naar de stad is best flink, maar bij de aardige krullenbol als buurman kan je goedkoop een fiets huren.

Zeer goed bevallen
15 december 2010
Ligging: 10
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Een geweldige herfstvakantie beleefd in Agela op Kos. Appartement is goed bevallen. Een nederlands sprekende receptioniste en een vriendelijke schoonmaakster die ook elke avond te vinden is in Lithino, een restaurant op loopafstand met traditionele griekse keuken.

Geen aanrader!
Bas & Rachel
15 december 2010
Ligging: 8
Inrichting: 4
Hoeveelheid ruimte: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
7

Wij zijn op 17 september terug gekomen na 10 dagen in Agela te hebben gezeten. Kos is erg leuk en gezellig met een vriendelijke bevolking. Alleen met het appartement hadden we minder geluk. Vermeld was dat de helft van het appartementencomplex is gerenoveerd...niet dus! Dit betekende voor elk appartement een likje verf en enkele kranen die vervangen waren! Verder was het erg sober ingericht: erg oude meubelen en op de matrassen lag je op de veren!!! Ook sliepen wij naast de algemene verwarmingsketel van het appartementencomplex en werden dus elke ochtend rond kwart voor 6 wakker van het lawaai! Ook toen we hier melding van hadden gemaakt en hadden verzocht om een ander appartement, kregen we een schaapachtige blik en werd gedaan alsof hier nog nooit iemand over had geklaagd! Gelukkig maakte het eiland Kos een hoop goed, want ondanks Agela hebben we een erg goede vakantie gehad op Kos!

Heerlijk centraal appartement
Marjorie
16 december 2010
Ligging: 9
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn met twee jonge kinderen geweest voor 2 weken en hebben genoten van de ligging. Mooi centraal richting zee en centrum. Alles ligt op loopafstand, winkeltjes, restaurantjes, verhuurbedrijven, supermarkten e.d. Het personeel is heel vriendelijk en de verzorging van de kamers is super (elke dag schone handdoeken en schone kamer). Het zwembad is ook prima van formaat.

Aanrader!!!
Monica Timmermans & Thijmen Lans
16 december 2010
Ligging: 8
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Algemene waardering
8

Net terug van een week vakantie in Agela. Wij hebben het hartstikke goed gehad hier. Wat een luxe: elke dag schone handdoeken en zelfs de bedden werden verschoond. Personeel is ook super aardig en behulpzaam. (Mis alleen een waterkoker). Zwembad is prima: heerlijke zonnebedden en genoeg parasols. Op elke hoek kun je fietsen en scooters huren. Genoeg te doen voor iedereen op dit eiland. Als je even wat rond fietst vind je leuke restaurantjes waar de Grieken zelf eten en waar dus niet alleen maar toeristen zitten. Ik ga zeker weten nog een keer terug (en dan natuurlijk naar Agela!)

Toppie en de prijs van noppie
Marina de Bruin Ars
16 december 2010
Ligging: 9
Inrichting: 6
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
7

We zijn vanmorgen om 04.00 uur thuis gekomen van een goed verblijf in Agela.
Wij hebben er van 16/23 oktober vakantie gevierd voor een prijs van 600 euro v 4 personen in 2x 2 kamer app. Ja,incl vlucht, transfer en app.
Dit alles had ik geboekt bij touroperator in juni. De app zijn zeer ruim en douches zijn heerlijk warm. Ik heb geen negatieve dingen kunnen ontdekken in deze accomodatie voor deze prijs. Inderdaad Hetty is een aardige vrouw je weet in ieder waar je aan toe bent als je iets vraagt.
Supermarkt dichtbij en een heerlijk strand voorbij marina haven, dus fiets de straat uit rechtsaf en bij Theodora beaches heerlijk vertoeven en eten. Nikos aardige eigenaar. Ja, en nu wil ik al weer naar Greece terwijl ik dit verhaaltje schrijf. Groeten en wat de grieken zeggen:
EEN GOEDE WINTER TOEGEWENST!!!

een echte topper voor herhaling vatbaar
Wil Ipenburg
16 december 2010
Ligging: 10
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wat zijn wij wer verwend in het agelaconmplex, gewoonweg super, daar kunnen de nederlanders nog wat van leren,Grieken zijn de meest vriendelijkste en warmste mensen, die je maar kunt tegen komen, behulpzaam en erg hartelijk.
Wij hebben er weer met volle teugen van genoten en hebben al weer heimwee naar Kos.
Als we morgen terug konden om er te wonen, nou dan waren we ook echt wel weg uit nederland.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Agela***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Appartement Agela***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-22 22:58:56
0.284 sec

*