Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Griekenland > Kos > Kos-Stad / Lambi e.o. > Appartement Agela***

Appartement Agela***
87 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Agela***

Algemene waardering8,0
Ligging8,1
Inrichting7,4
Hoeveelheid ruimte8,4
Kindvriendelijkheid7,5
Prijs/kwaliteit7,9
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Agela*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Geweldig mooi appartementencomplex!
Gerard & Josephine
2012 - 2012
met partner
27 november 2012
 

Begin oktober 2 weken in Agela geweest. Een prachtig rustig complex,pas geheel gerenoveerd. De ingang ligt aan een vrij stille zijstraat van de marinehaven en de zijkant aan een drukkere doorgaande straat. Aan de achterkant ligt een ruim zwembad met bar en ruim voldoende ligstoelen en parasols. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben een airco, dubbele schuifdeuren, dubbele gordijnen en in de kast een kluis. Dit alles is bij de prijs inbegrepen! Iedere dag goede schoonmaak en wisseling van dikke handdoeken. Ook het beddegoed wordt zeer regelmatig gewisseld. Naast het complex, bij de krullebol, fietsen verhuur voor weinig geld. Direct op de hoek een ruime supermarkt met daarnaast een typisch grieks restaurantje met goede souvlaki en heerlijke vlees-en gehaktspiesjes. Op de fiets naar het centrum duurt slechts 5 min.
Gezien de prijs een geweldige plek om naartoe te gaan! Veel plezier!

Goed appartement
Jansen
2010 oktober - 2010 oktober
met partner
1 november 2010
Ligging: 7
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We zijn net terug van een weekje Kos, en het is ons daar goed bevallen. Ruime appartementen en alles netjes schoon. Wel erg kleine douche maar dat moet je maar voor lief nemen. Ook BVN, maar de service aan het eind van het seizoen was wat minder. Maar voor de rest een goed appartement

positief
2010 september - 2010 september
met een groep
20 september 2010
Ligging: 8
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

alleen maar positief, grote balkon ruime app. en voldoende kastruimte. Voor luxe douches moet je thuisblijven, je bent in griekenland. Bedden iets minder en geluidsoverlast heb je zelf ook in de hand, bv stoelen optillen,deuren vasthouden, toilet niet onnodig snachts doortrekken en rekening met elkaar houden!!
Fijne vakantie hier!!

Wat is Kos-Stad geweldig!
Sabrina de Vries-Muus
2010 juni - 2010 juli
met een groep
12 september 2010
Ligging: 7
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij verbleven 2 weken in dit appartement met een groep met de leeftijden van 1 jaar tot 53 jaar. Het kinderbedje stond al klaar toen we aankwamen. Een prima kinderzwembadje en zelfs een klein liftje zodat je met de buggy naar boven en beneden kan. De schoonmaaksters zijn erg vriendelijk en de Nederlandssprekende receptioniste is erg hulpvaardig en de nachtwaker staat er altijd als je na het stappen terug komt,of hij ligt op de bank, haha!Wij vonden het goede bedden en er zijn voldoende handdoeken.De keuken is voorzien van alle nodige spullen,maar niet voldoende om uitgebreid te koken.Supermarkt op 50m.Het centrum is 10-15 min lopen langs de boulevard, heerlijk! Uitgaan is top,een lange gezellige bar-street.Het eten aan de boulevard bij de grote terrassen is minder goed,verder erg goed gegeten.Een aanrader is Jim Jumbo en De Haan! Ik zou graag nog eens terug willen naar Kos

Prima plek
Johan
met partner
26 juli 2010
Ligging: 7
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn er twee weken geweest en hebben het er prima naar onze zin gehad. Het was niet echt heel schoon, maar daar moet je maar een beetje doorheen prikken. Aan de achterkant zit trouwens naast de supermarkt een geweldig eet tentje. Het ziet er niet uit en ze hebben maar 1 gerecht op de kaart staan!!! Voor 5,95 heb je een heerlijke maaltijd in een echte Griekse sfeer. De afstand naar de stad is best flink, maar bij de aardige krullenbol als buurman kan je goedkoop een fiets huren.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Agela*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Zeer goed bevallen
met oudere kinderen
7 november 2009
Ligging: 10
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Een geweldige herfstvakantie beleefd in Agela op Kos. Appartement is goed bevallen. Een nederlands sprekende receptioniste en een vriendelijke schoonmaakster die ook elke avond te vinden is in Lithino, een restaurant op loopafstand met traditionele griekse keuken.

Geen aanrader!
Bas & Rachel
met partner
5 oktober 2009
Ligging: 8
Inrichting: 4
Hoeveelheid ruimte: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
7

Wij zijn op 17 september terug gekomen na 10 dagen in Agela te hebben gezeten. Kos is erg leuk en gezellig met een vriendelijke bevolking. Alleen met het appartement hadden we minder geluk. Vermeld was dat de helft van het appartementencomplex is gerenoveerd...niet dus! Dit betekende voor elk appartement een likje verf en enkele kranen die vervangen waren! Verder was het erg sober ingericht: erg oude meubelen en op de matrassen lag je op de veren!!! Ook sliepen wij naast de algemene verwarmingsketel van het appartementencomplex en werden dus elke ochtend rond kwart voor 6 wakker van het lawaai! Ook toen we hier melding van hadden gemaakt en hadden verzocht om een ander appartement, kregen we een schaapachtige blik en werd gedaan alsof hier nog nooit iemand over had geklaagd! Gelukkig maakte het eiland Kos een hoop goed, want ondanks Agela hebben we een erg goede vakantie gehad op Kos!

Heerlijk centraal appartement
Marjorie
met jonge kinderen
3 augustus 2009
Ligging: 9
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn met twee jonge kinderen geweest voor 2 weken en hebben genoten van de ligging. Mooi centraal richting zee en centrum. Alles ligt op loopafstand, winkeltjes, restaurantjes, verhuurbedrijven, supermarkten e.d. Het personeel is heel vriendelijk en de verzorging van de kamers is super (elke dag schone handdoeken en schone kamer). Het zwembad is ook prima van formaat.

Aanrader!!!
Monica Timmermans & Thijmen Lans
14 juni 2009
Ligging: 8
Inrichting: 7
Hoeveelheid ruimte: 8
Algemene waardering
8

Net terug van een week vakantie in Agela. Wij hebben het hartstikke goed gehad hier. Wat een luxe: elke dag schone handdoeken en zelfs de bedden werden verschoond. Personeel is ook super aardig en behulpzaam. (Mis alleen een waterkoker). Zwembad is prima: heerlijke zonnebedden en genoeg parasols. Op elke hoek kun je fietsen en scooters huren. Genoeg te doen voor iedereen op dit eiland. Als je even wat rond fietst vind je leuke restaurantjes waar de Grieken zelf eten en waar dus niet alleen maar toeristen zitten. Ik ga zeker weten nog een keer terug (en dan natuurlijk naar Agela!)

BETER VIND JE NIET SNEL VOOR DEZE PRIJS
Ben en Ginneke van Kneppelhout
met jonge kinderen
9 juni 2009
Ligging: 10
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

Sober, kleurloos complex. Beetje saai zelfs. Maar ondanks dat, toch een prima plek om te verblijven. Aardig personeel, grote kamers en grote balkons. Gratis airco en kluis. Goede schoonmaak en dagelijks schone handdoeken en toiletpapier. Goede en niet te harde bedden. Kleine douchebak maar wel lekker warm water en goede hangende douchekop. Koffiezet app. en theekan aanwezig. Complex ligt in leuke rustige straat, 2 min. fietsen over mooie boulevard naar centrum. Div. tavernes, supermarktjes en fiets / scooter / autoverhuur op 25 m. afstand. Het ontbreekt je aan niks. Nadeel van zwembadzicht is dat je ook kijkt op een verpauperd sportveld.Wij verkozen straatzicht, dan heb je zijzeezicht met zicht op Bodrum, en zicht op de mooie achterliggende prachtige bergen. Agela ligt zéér centraal. Genoeg zonnebedden met dikke kussens. Heerlijk zwembad met apart kinderbad.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Agela***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Appartement Agela***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-22 06:46:10
0.123 sec

*