Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

 

Home > Laatste beoordelingen

Laatst ingevoerde foto's

 - Entree

Foto: Van Dijk

Felsõszentmárton -

 -

Foto: Marcello

Ascea Marina -

 -

Foto: Joris Verhaegen

Nieuwpoort -

Laatste beoordelingen

M.looijen

P&V Benalmadena Principe (1)
( Appartement in Benalmádena - Spanje )

Pierre Vacance Benalmadena Principe is een goed appartementen complex vlakbij de Boulevard. Met een mega super market in de buurt.Trein station op 20min. Afstand (te voet)

21-04-2017

zwaenepoel

The Winery
( Hotel in Solna (bij Stockholm) - Zweden )

het hotel is vlakbij bushalte "jarva krog" op enkele stappen van een meer waar het zeer aangenaam wandelen is.er is een wijnmakerij in het hotel(italiaans toscaanse rode wijn)-heel lekkere wiin(al moet je er het zweedse prijsplaatje er bij nemen!)
op minder dan 10 minuten is de scandinavian mall-blijkbaar de grootste van het land(direct naast solna treinstation)
wel hogere prijsklasse

21-04-2017

JB. Rozema

Kragemann
( Hotel in Simmerath - Duitsland )

het ontbijt is zeer goed, de kamers beneden zijn nieuw maar klein en zeer smal, de bedden 140cm staan langs de muur zodat de muur-slaper over de voorste slaper moet klauteren, de latten bodems zijn slap zodat zware personen in een kuil slapen, deze kamers zijn niet geschikt voor oudere personen, vraag om een kamer op de boven liggende etages waar de bedden breder zijn en veel beter, rustig hotel, geen lift, voor diner is 300 m verder Schröders Eck erg aan te bevelen

21-04-2017

H. Visser

Huys van Leyden (2)
( Hotel in Leiden - Nederland )

Op een reserveringsverzoek antwoord het hotel dat ik via de eigen site kan boeken. Waarop ik reageer met: Beste meneer van Beek, Omdat u niet de moeite hebt genomen mijn voornaam te lezen, omdat u mij een mail stuurt waarin ik wordt gewezen op mogelijkheden om “de laatst beschikbare kamer te boeken” (ik heb naar mijn weten al een kamer gereserveerd) en omdat de genoemde prijs ineens verandert van € 136,- naar € 189,-, zie ik maar af van een bezoek aan uw B&B. Ik wens u veel succes met uw manier van zaken doen. Het antwoord: Geachte heer Visser, Mijn excuus dat ik uw naam in de snelheid verkeerd heb gelezen. De site B&B.nl is een site die helaas informatie geeft. Het is géén boeking site. De prijzen daar genoemd zijn nooit actueel. Ons 4 sterren hotel heeft een bezettingsgraad van 98%, boekingen worden daarom via de website gedaan. Het spijt me dat de moderne tijd u niet past.

21-04-2017

Conchita Peters

Labranda Isla Bonita (171)
( Hotel in Costa Adeje - Spanje )

Hotel Isla Bonita oftewel zoals men het nu noemt, LABRANDA Isla Bonita is voor mij een geweldige plek geweest. Ligt in een wat rustige buurt van de Costa Adeje, mooi om te zien, rustiek zou ik het willen noemen.
De receptie is zeer vriendelijk en ongelofelijk snel. Tijdens een van mijn rustige uurtjes zag ik een buslading met zo'n 60 passagiers inchecken binnen 40 minuten. Men kon praktisch bij binnenkomst al aan zijn vakantie beginnen.
Kamers zijn degelijk en voor al zeer ruim. Het zijn een soort studio’s, slaapkamer, Woonkamer, badkamer, Kitchenette en een fraai balkon wat uitkijkt op het zwembad en zee enerzijds en aan de andere kant een mooi kijkje geeft over de bergen.
Over het eten niets dan lof, heel gevarieerd, vlees, vis, groentes te over, vegetarisch, Spaans, voor elck wat wils.
Wat me het meeste trof is de vriendelijkheid en hoffelijkheid van alle personeel..

21-04-2017

Jan Termorshuizen

Alpen Residence (11)
( Hotel in Ehrwald - Oostenrijk )

Hotel Alpenresidence ligt op een paar minuten lopen van het centrum van Ehrwald. Wij zijn er nu voor de zevende keer geweest, vooral om de vriendelijke service, het goede eten , de mooie kamers en de wellness. Sommige kamers bieden uitzicht op de Zugspitze, andere hebben een balkon aan de zonzijde. De zes skigebieden in de omgeving bieden prachtige afdalingen, die vooral lekker zijn en niet al te moeilijk. Het hotel heeft een halte van de skibus voor de deur.

21-04-2017

Ed & Marian Driessen

Brilon
( Camping in Brilon (Sauerland) - Duitsland )

Camping & Ferienpark Brilon is een prachtige en goed verzorgde camping voor caravans en campers. Het is een terrassencamping met prachtig uitzicht. De ontvangst was erg vriendelijk. Wij komen hier zeker nog eens terug.

21-04-2017

De Ruysscher Anja

De Schaapskooi
( Vakantiehuis in Kasterlee - België )

Een vakantie op de schapenboerderij De Schaapskooi is een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen - zeker in de lente! Dan zijn er namelijk veel lammetjes die door de bezoekers mee gevoed mogen worden met de fles. Is toch een fantastische ervaring.
De omgeving is ook prachtig - temidden van de velden & de bossen van Kasterlee: ideaal om te wandelen of te fietsen. In Kasterlee zelf heb je ook nog het Kabouterbos voor de kleinere kinderen. En wil je het liever wat spannender: pretpark Bobbejaanland is vlakbij.
Wij verbleven in studio 2 en die was van alle comfort voorzien. Bovendien zeer proper. Het hele gezin heeft genoten van de vakantie hier!

19-04-2017

Henk van 't Holt

Les Chalets Super D (9)
( Chalet in Superdévoluy - Frankrijk )

Begeleiding bij aankomst was zeer slecht, geen goed adres, 3 x verkeerde receptie bezocht voordat we eindelijk de juiste hadden gevonden, ophalen en inleveren skipassen was bijzonder goed geregeld door aanwezige personen, begeleiding van Sunweb bij receptie was een ramp alsmede accommodatie, wel prachtig weer gehad en uitstekende skivakantie

19-04-2017

Isabelle Serruys

Hoeve Benault
( Vakantiehuis in Westouter - België )

Neem zeker nooit het huis voor 14 personen! Niet onderhouden, zand op de bedden, sigarettenpeuken op de vensterbanken, kasten kapot, keuken: alles super vettig. Gaten in de dekens en donsdekens. Kortom, alles wat je niet wenst op vakantie! Wij zijn onmiddellijk weer vertrokken naar huis.

19-04-2017

Vakantienieuws | Vakantie links Naar boven | Home

 

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

 

0.026 sec

*